Gelecek kaygıları

BlackNomx

Hectopat
Dostlar, sizin de şu sıralar içinizde gelecekte ne yapacağım, yapabilecek miyim, buna değecek mi gibi sorular var mı? Eskiden aklıma gelirdi geçiştirirdim fakat şu sıralar sürekli aklımda, aklımdan çıkmıyor siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 2 yıldır içim içimi yiyor. Eğer iyi bir işim olmazsa hayatım çöp olacak.

Daha kötüsü çalışıp, elinden gelenin en iyisini yapıp güzel bir meslek edinememek. 🙁

Ben arkadaşımla anlaştım. Önce öğrenci vizesiyle Almanya'ya gideceğiz. Sonra 36boysa katılacağız. Sonra sırtımız asla yere gelmeyecek.(!)

Dostlar, sizin de şu sıralar içinizde gelecekte ne yapacağım, yapabilecek miyim, buna değecek mi gibi sorular var mı? Eskiden aklıma gelirdi geçiştirirdim fakat şu sıralar sürekli aklımda, aklımdan çıkmıyor siz ne düşünüyorsunuz?

Akşam serbest takılırken 1 saatim acaba biraz daha mı çalışsam gibi düşünüp duruyorum çünkü iyi bir meslek istiyorum.

tenor(2).gif

Aynı şeyi düşünüyorum. Sonra çalış diyorum kendime başka şansın yok.

Ben arkadaşımla anlaştım. Önce öğrenci vizesiyle Almanya'ya gideceğiz. Sonra 36boysa katılacağız. Sonra sırtımız asla yere gelmeyecek. (!)
Almanya'ya gittiğim zaman eğer virüs bitmiş olursa Murat abiyi bir görmek isterim gerçekten. Okul harçlığımı öderse tadından yenmez. Tabii klan falan işin abartı kısmı.

Bu arada asıl konuya gelecek olursak eğer bir kaygınız varsa, çalışmanız gerekiyordur. Gerek ders olsun gerek kendini geliştirme olsun çok önemli. Benimde sürekli aklımda bu düşünce var ama verimli bir çalışmadan sonra o akşam uyumak çok güzel oluyor... Gününü verimli geçirdiğini bilmen kadar güzel bir duygu yok emin ol.

Almanya'ya gittiğim zaman eğer virüs bitmiş olursa Murat abiyi bir görmek isterim gerçekten. Okul harçlığımı öderse tadından yenmez. Tabii klan falan işin abartı kısmı.

Bu arada asıl konuya gelecek olursak eğer bir kaygınız varsa, çalışmanız gerekiyordur. Gerek ders olsun gerek kendini geliştirme olsun çok önemli. Benim de sürekli aklımda bu düşünce var ama verimli bir çalışmadan sonra o akşam uyumak çok güzel oluyor... Gününü verimli geçirdiğini bilmen kadar güzel bir duygu yok emin ol.

Murat abi hakan abiyle takılıyor senle ilgilenmez (!)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı