F fatih52 Ziyaretçi 20 Kasım 2014 #21 Aynen öyle. Altın Oran örneğin. Al sana matematiğin kralı. Bu bence matematiğin üst matematiği. Bunun gibi daha çok örnek var.
Aynen öyle. Altın Oran örneğin. Al sana matematiğin kralı. Bu bence matematiğin üst matematiği. Bunun gibi daha çok örnek var.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 20 Kasım 2014 #22 İyi bir yazılımcıya her şirket ihtiyaç duyuyor, eğer gayret edersen işsiz kalmazsın. Tabi yazılımdan önce YGS ve LYS sınavlarını kazanman gerekiyor, aksi halde öğrendiklerin hiçbir halta yaramaz
İyi bir yazılımcıya her şirket ihtiyaç duyuyor, eğer gayret edersen işsiz kalmazsın. Tabi yazılımdan önce YGS ve LYS sınavlarını kazanman gerekiyor, aksi halde öğrendiklerin hiçbir halta yaramaz
M MobilCanavarı Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2014 #23 Sözelin iyiyse Hukuk düşün bence.
S Snake Eater Ziyaretçi 20 Kasım 2014 #24 MobilCanavarı dedi: Sözelin iyiyse Hukuk düşün bence. Genişletmek için tıkla... Hukuktan biraz korkuyorum. O zaman ben neyapıcam nereyi istesem matematik var. Bilgisayar işlerinden anlarım ama matemetik beni iyice korkutu. Böyle eğitim sistemi kahrolsun. Eşitlik var adalet yok ! Tam olarak bu eğitim sistemimiz.
MobilCanavarı dedi: Sözelin iyiyse Hukuk düşün bence. Genişletmek için tıkla... Hukuktan biraz korkuyorum. O zaman ben neyapıcam nereyi istesem matematik var. Bilgisayar işlerinden anlarım ama matemetik beni iyice korkutu. Böyle eğitim sistemi kahrolsun. Eşitlik var adalet yok ! Tam olarak bu eğitim sistemimiz.