Gelecek kaygısı duyuyorum

Daha fazla  
Bu başkan ve bu ülke ileartık hiçbir yere gelemem. Sadece bakan çocuklarına destek veriliyor ve bizim önümüze geçiyorlar. Belki 1 sene olsa ümidim olursu ama artık yok. Atam senin sözüne artık uyamayacağım. Artık ben umutsuz bir insanım.

Ben ülkeden gitmeyi planlıyorum kıyamet yakın gibi en azından bir şeyler yaşayayım.

Bende ülkeden gitmeyi planlıyorum, sonrada vatandaşlıktan çıkmayı. Bu ülke ile herhangi bir bağlantım kalmasını istemiyorum.

Tek çözüm birlik olmak ama belirli bir kesim yüzünden birlik olamıyoruz. Öğrenciler birlik olduğu zaman onların üzerine biber gazı sıktılar. Liseliler öğretmenlerini savundular disipline yollandılar. Çocuklar roblox oynamak istedi boşuna umutlandırdılar.

Ben olamam kusura bakma hain demeyin ama düzgün yaşayabilirsem eğer ortalama 70 senem var nereden baksan 20'sini yedim bile. Üniversite bittiği anda hemen Japonya'ya gidip çalışmaya başlayacağım oradan birini bulup nikahı basacağım. Sonra normal yaşam bir şeyler bırakmak istiyorum kendi soyuma.

Hepimiz şehirde yaşıyoruz, ama şehirli gibi davranmıyoruz.
Dediğim gibi bu ülkede ne potansiyel ne de umut kaldı benim için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şunu izleyince bile umutsuzluğa kapılıyorum.

Dostlarım yanlış düşünüyorsunuz, zamanla ülkenin kıymetini daha iyi anlarsınız. Evet ömrünüz boyunca başka bir hükümet görmediniz, sonraki geleceklerin de pek farkı yok. Maalesef siyasi yönden yüzümüz gülmüyor, yine de kimse kalıcı değil. Başka ülkelerdeki hayatlar gözünüze ışıltılı gelebilir, ama her bir yanına özlem duyacağınız kesin.

Bizim ülkede çok düşüneni ve hareket edeni sevmezler.

Üzülür isem bir aileme üzülürüm öbürlerinin canı cehenneme
Hiç mutlu anılarım olamadı buralarda.

Zamanında ülkenin polisi tarafından dövülen öğrencilerin o ülkeyi özliyeceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…