Gelecek kaygısı

Mülteci almıyor batı ülkeleri. Kalifiyeli eleman alıyorlar. Dil bilmek dışında başka vasfın da olmalı. Eğer ders çalışmak zor geliyorsa bir meslek öğren.
Benim bi' arkadaşımın ailesi normal düzeyde pek vasfı olmayan, orta durumda insanlardı. 1.5 yıl önce İngiltere'ye gittiler. Herhangi bir tanıdıkları da yoktu.

En kolay gidebileceğiniz ülkelerden biri Almanya. Diğerleri biraz zorlayabilir. İngiltere de olabilir. Oraya gittiğinizde eğer Almanya ise yaklaşık 10.000 euro sizi ev kiralayana kadar idare eder. İngiltere ise biraz daha masraflı olur, Almanya'ya göre daha pahalı diye biliyorum. Yaklaşık 15-20 bin pound gerekebilir. Zaten Almanya'da tanıdığınız varsa direk gidin rahat rahat.

İngiltere'ye gitmek zor diye biliyorum.

@egeeo 27 yaşındayım, makine mühendisliği mezun olmak üzereyim. Sana tek tavsiyem;

''Ne istiyorsan onu yaşamak için çabala!'', gerisi kader.

Kendin için nasıl mutlu olacağını düşünüyorsan, şurada şu işi yaparak mutlu olurum diyorsan, onu yapmanı öneririm. Kendini dinle, kendinle yüzleşmekten korkma. Ne istediğini fark et ve karar verip ilerle. Bir başka önerim de;

''Bir şey için 20 gün düşünmek yerine 20 dakika bir şey yap'' güzel sözdür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı