Bu ülkede default olarak geliyor o gençlerde.
Oraya gidip çöpçü olacak insanı oraya niye alsınlar ki?.Ne yani kanka orada çöpçü ol yine daha lüks yaşarsın utanç verici ma* gibi konuşuyorum ama öyle![]()
![]()
Benim bi' arkadaşımın ailesi normal düzeyde pek vasfı olmayan, orta durumda insanlardı. 1.5 yıl önce İngiltere'ye gittiler. Herhangi bir tanıdıkları da yoktu.Mülteci almıyor batı ülkeleri. Kalifiyeli eleman alıyorlar. Dil bilmek dışında başka vasfın da olmalı. Eğer ders çalışmak zor geliyorsa bir meslek öğren.
Oraya gidip çöpçü olacak insanı oraya niye alsınlar ki?
En kolay gidebileceğiniz ülkelerden biri Almanya. Diğerleri biraz zorlayabilir. İngiltere de olabilir. Oraya gittiğinizde eğer Almanya ise yaklaşık 10.000 euro sizi ev kiralayana kadar idare eder. İngiltere ise biraz daha masraflı olur, Almanya'ya göre daha pahalı diye biliyorum. Yaklaşık 15-20 bin pound gerekebilir. Zaten Almanya'da tanıdığınız varsa direk gidin rahat rahat.
2. attığım mesajı okuyun.İngiltere'ye gitmek zor diye biliyorum.
Garanti olması için söyledim ben. Elbette istisnalar vardır.Benim bi' arkadaşımın ailesi normal düzeyde pek vasfı olmayan, orta durumda insanlardı. 1.5 yıl önce İngiltere'ye gittiler. Herhangi bir tanıdıkları da yoktu.
2. attığım mesajı okuyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.