Merhaba. Açıklamak gerekirse ben 14 yaşındayım ve benim hayalim her zaman bir arabamın olmasıdır. Açıkçası sizden bir tavsiye istiyorum bu yaşımda ne yapabilir nelere atılabilirim?
Merhaba. Açıklamak gerekirse ben 14 yaşındayım ve benim hayalim her zaman bir arabamın olmasıdır. Açıkçası sizden bir tavsiye istiyorum bu yaşımda ne yapabilir nelere atılabilirim?
İngilizce ve yazılım öğrenerek yurtdışında yazılım mühendisliği yapabilirsin. Bu gidişle türk parası kazanıp araba almak hayal bile değil. İnsanlar doğru düzgün beslenemiyor bile.
Bu yaşında okul okumak dışında bir şeye atılma. Araba almak o kadar da büyük bir şey değil, okulunu düzgünce okuyup meslek sahibi olursan ve mesleğinde iyi olursan alırsın zaten.
İngilizce ve yazılım öğrenerek yurt dışında yazılım mühendisliği yapabilirsin. Bu gidişle Türk parası kazanıp araba almak hayal bile değil. İnsanlar doğru düzgün beslenemiyor bile.
Bu yaşında okul okumak dışında bir şeye atılma. Araba almak o kadar da büyük bir şey değil, okulunu düzgünce okuyup meslek sahibi olursan ve mesleğinde iyi olursan alırsın zaten.