Gelecek kaygısı

FozyMen

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Rüsselsheim
Daha fazla  
Merhaba. Açıklamak gerekirse ben 14 yaşındayım ve benim hayalim her zaman bir arabamın olmasıdır. Açıkçası sizden bir tavsiye istiyorum bu yaşımda ne yapabilir nelere atılabilirim?

Merhaba. Açıklamak gerekirse ben 14 yaşındayım ve benim hayalim her zaman bir arabamın olmasıdır. Açıkçası sizden bir tavsiye istiyorum bu yaşımda ne yapabilir nelere atılabilirim?
İngilizce ve yazılım öğrenerek yurtdışında yazılım mühendisliği yapabilirsin. Bu gidişle türk parası kazanıp araba almak hayal bile değil. İnsanlar doğru düzgün beslenemiyor bile.

Bu yaşında okul okumak dışında bir şeye atılma. Araba almak o kadar da büyük bir şey değil, okulunu düzgünce okuyup meslek sahibi olursan ve mesleğinde iyi olursan alırsın zaten.

Daha büyük hayaller kurmaya çalış.

İngilizce ve yazılım öğrenerek yurt dışında yazılım mühendisliği yapabilirsin. Bu gidişle Türk parası kazanıp araba almak hayal bile değil. İnsanlar doğru düzgün beslenemiyor bile.

Hocam bende onu düşündüm aslında annem hep diyor yazılım oku bilgisayarı biliyorsun diyor.

Bu yaşında okul okumak dışında bir şeye atılma. Araba almak o kadar da büyük bir şey değil, okulunu düzgünce okuyup meslek sahibi olursan ve mesleğinde iyi olursan alırsın zaten.

Daha büyük hayaller kurmaya çalış.

Birçok hayalimi gerçekleştirdim hocam onu başardım sıra en zorunda işte ya açık öğretim okurum ya da fen lisesini denerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı