Gelecek sene için yapılan özel okul kaydında para iadesi yapılır mı?

alwaystrey5

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, arkadaşım geçen sene Doğa'daydı. Geçen sene Doğa'dayken gelecek sene için Eral Okulları'na kayıt yaptırdı ve okulun 2. gün çok fazla sorun yaşamış. Para iadesi mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, arkadaşım geçen sene Doğa'daydı. Geçen sene Doğa'dayken gelecek sene için Eral Okulları'na kayıt yaptırdı ve okulun 2. gün çok fazla sorun yaşamış. Para iadesi mümkün mü?

Şöyle ne kadar para vermiş bütün parayı peşin mi vermiş yoksa taksitler halinde mi ödemek üzere planlamış.

Tabii ki tıpış tıpış geri öderler toplam okul günü 180 olarak hesaplarsanız verdiğiniz peşin parayı 180'e bölün gün başını bulacaksınız gün başını çıkardıktan sonraki parayı talep edin, ya da her şey hiç gerek duymuyorsanız bütün parayı peşin şekilde talep edebilirsiniz eğer size ödeme yapılmazsa CİMER'e şikayet edebilirsiniz.

Tabii ki tıpış tıpış geri öderler toplam okul günü 180 olarak hesaplarsanız verdiğiniz peşin parayı 180'e bölün gün başını bulacaksınız gün başını çıkardıktan sonraki parayı talep edin, ya da her şey hiç gerek duymuyorsanız bütün parayı peşin şekilde talep edebilirsiniz eğer size ödeme yapılmazsa CİMER'e şikayet edebilirsiniz.

Hocam bende öyle düşünüyorum aklımıza takılan şey arkadaş şu an 11.sınıf 10.sınıf 2.dönemde yaptırdı kayıdı 11.sınıf için ama 2.günden sorunlar yaşadığı o yüzden verirler mi vermezler mi diye düşünüyoruz

Hocam bende öyle düşünüyorum aklımıza takılan şey arkadaş şu an 11.sınıf 10.sınıf 2.dönemde yaptırdı kayıdı 11.sınıf için ama 2.günden sorunlar yaşadığı o yüzden verirler mi vermezler mi diye düşünüyoruz.

Yani parayı birebir verdiği şekilde alması lazım ne zaman kayıt yaptırdın önemli değil caydığı zaman o para ona verilmek zorunda, isterse 10 yıl önce babası onu kaydetmiş olsun hiçbir fark etmez okul sahibine de bu şekilde iletin ve arkasında durun ardından eğer okul sahibi ödemeyi reddederse CİMER'e şikayette bulunun ve diyinki benim oğlum 2 gün boyunca sadece eğitim görmesine rağmen para geri verilmedi okul sahibi de net bir şekilde reddediyor gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı