Gelecek, Uzay ve Uzaylı Konulu Dizi Önerisi

Antonio Montana

Kilopat
Katılım
9 Eylül 2017
Mesajlar
2.768
Çözümler
4
Yer
El Fureidis
Şimdiye kadar bir çok dizi ve film izledim, ama son zamanlarda gelecek, uzay ve uzaylı konulu dizi bulamıyorum ve sıkılıyorum. Sizlerden yazdığım gibi dizi önermenizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzay ve gelecek ile ilgili Yıldızlararası önerebilirim. (Dizi yazdığınızı görmemişim pardon. Ama çok güzel bir filmdir tavsiye ederim.)
 
Diziyi Filmi bırakın izleyecek Uzay belgeseli bile yok artık. Bir kanal var şimdi reklam olmasın o uzayla alakalı videolar atıyor video atınca seviniyorum çocuk gibi
 
Büyük bir ihtimalle izlemişsinizdir; ama bir ihtimal söyleyeyim;
Rick and Morty.
Saf bilim-kurgu değil, animasyon ve mizah karışımı gibi bir şey. Türünün en iyilerindendir bana ve daha birçok kişiye göre.
Çocuklar için yapılmış bir dizi değil, 15 yaş ve üstü sınırı var.
Eğer izlediyseniz ve beğendiyseniz yine animasyon ve bilim-kurgu olan Final Space'i öneririm.
 
The 100 tam olarak uzayda geçmiyor ama gelecek üzerine bir dizi diğerlerinden farklı olarak gelişmiş bir dünya değil nükleer savaşlardan sonra ki dünyayı gösteriyor ilk sezon 3-4 bölüm sıkıcıdır bu ne ya diyebilirsin ben yokluktan devam etmiştim başta daha sonra ki bölümler çok fazla sardı 1 haftada 6 sezon izledim şiddetle öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı