Anunswin
Hectopat
Dostum dayım polis. Emin ol, emekli olma imkânı olsa anında bırakır. Bence düşunme. Maaşı standartın ustudur ama işin zorluğu ve aileni dahi görememe, tatil yapamama gibi tespitler var.
Bana biraz anlatır mısın bende araştırdım ama senden de duymak isterim gerçekten hiç özel hayatı yok mu tatil günleri var mı mesai için ekstra ne kadar ücret alıyor yazarsan memnun kalırım.
Dostum dayım polis. Emin ol, emekli olma imkânı olsa anında bırakır. Bence düşunme. Maaşı standartın ustudur ama işin zorluğu ve aileni dahi görememe, tatil yapamama gibi tespitler var.
Bana biraz anlatır mısın bende araştırdım ama senden de duymak isterim gerçekten hiç özel hayatı yok mu tatil günleri var mı mesai için ekstra ne kadar ücret alıyor yazarsan memnun kalırım.
11.sınıfım bende de var bu sıkıntı. Belki birbirimize yardım edebiliriz. İlginizi çeken bir ders vardır mutlaka acaba bizimle paylaşır mısınız bu dersi? Ben kendimden örnek veriyim. Biyolojiye ilgim ve merakım var. Ondan okumak istediğim mesleği biyoloji üzerinden belirlemeye çalışıyorum. Baştan meslek seçimine para ve konfora göre başlayınca işin içinden çıkamıyorsunuz. Ondan sordum.
Haklısınız para ile başlamak hüsran la dolu en azından başında ilgimi çeken bir ders resim, tarih, coğrafya, spor bir de çok fazla oyun yapma isteğim var halen peşindeyim videolara bakıyorum peşini halen bırakmadım ama hedefsizlik beni çok yoruyor neye başlıyacağıma bile emin değilim.
Akışına bırak.
Öyle yaparsak aç kalırız ben sana deyim.
Neyi yapmayı seviyorsan, onu yap bu kada.
Artık bundan bile emin değilim sürekli kendime ne istiyorum ben diyorum ve artık dananın kuyruğu koptu 2 yıl düşünür mü bir insan ya.
11. sınıfım bende aynı sıkıntıdayım. Ne iş yapacağımı bilmediğim için de sanki ileride evsiz işsiz güçsüz bir adam olacakmışım gibi hissediyorum.
Birazcık beni kastediyorsun gerçi ben işsiz kalmam da yine de rahat bir hayatım olsun isterim herkes in istediği gibi.
21 yaşındayım AVM'de danışmanım bende bilmiyorum akışına bırakın.
Sende durum geçmiş gibi ama halen bir şeyler yapabilirsin istediğin sürece.
22 yaşındayım bende aynı durumdayım. Bu belirsiz durumum yüzünden üniversiteye anca başladım. Gittiğim bölümde bana ağır geldi. Tekrar sınava hazırlanamamda geldim kaç yaşına. Okumamakta işime gelmiyor. Bazı üniversite mezunlarının bile iş bulamadığı bir dönemdeyiz. İş tecrübem herhangi bir zanaat becerimde yok. Mecbur okuyacağım.
İllaki ne devlet memuru olacan diyorlar sanki bana öyle geliyor okuyacak isen
Son düzenleme: