Gelecekte ne iş yapmak istediğimi bilmiyorum

Dostum dayım polis. Emin ol, emekli olma imkânı olsa anında bırakır. Bence düşunme. Maaşı standartın ustudur ama işin zorluğu ve aileni dahi görememe, tatil yapamama gibi tespitler var.

Bana biraz anlatır mısın bende araştırdım ama senden de duymak isterim gerçekten hiç özel hayatı yok mu tatil günleri var mı mesai için ekstra ne kadar ücret alıyor yazarsan memnun kalırım.
Dostum dayım polis. Emin ol, emekli olma imkânı olsa anında bırakır. Bence düşunme. Maaşı standartın ustudur ama işin zorluğu ve aileni dahi görememe, tatil yapamama gibi tespitler var.

Bana biraz anlatır mısın bende araştırdım ama senden de duymak isterim gerçekten hiç özel hayatı yok mu tatil günleri var mı mesai için ekstra ne kadar ücret alıyor yazarsan memnun kalırım.

Haklısınız para ile başlamak hüsran la dolu en azından başında ilgimi çeken bir ders resim, tarih, coğrafya, spor bir de çok fazla oyun yapma isteğim var halen peşindeyim videolara bakıyorum peşini halen bırakmadım ama hedefsizlik beni çok yoruyor neye başlıyacağıma bile emin değilim.
Akışına bırak.

Öyle yaparsak aç kalırız ben sana deyim.
Neyi yapmayı seviyorsan, onu yap bu kada.

Artık bundan bile emin değilim sürekli kendime ne istiyorum ben diyorum ve artık dananın kuyruğu koptu 2 yıl düşünür mü bir insan ya.
11. sınıfım bende aynı sıkıntıdayım. Ne iş yapacağımı bilmediğim için de sanki ileride evsiz işsiz güçsüz bir adam olacakmışım gibi hissediyorum.

Birazcık beni kastediyorsun gerçi ben işsiz kalmam da yine de rahat bir hayatım olsun isterim herkes in istediği gibi.
21 yaşındayım AVM'de danışmanım bende bilmiyorum akışına bırakın.

Sende durum geçmiş gibi ama halen bir şeyler yapabilirsin istediğin sürece.

İllaki ne devlet memuru olacan diyorlar sanki bana öyle geliyor okuyacak isen

Son düzenleme:
Mesela diyelim ki 1 gün çalışıp 1 gün tatil günün var. Ya da haftasonların tatil.

Bu tatil görevlerinde üst düzey bir milletvekili, bakan vs. şeylerinde haftasonu falan dinlemezler çağırırlar. Yani "kesin" bir tatilin yok memur gibi.

Stadyumda görevli olabilirsin ama her ne kadar zevkli gözükse de dışarıda o soğuk havada durmak zorundasın.

Belli bir yıldan, deneyimden sonra soğuk havaya artık alışacaksın. Dayım bize "Ben alışığım." diyordu.

Bir arkadaşın kaza yaptı, "Murat Ağabey, gel bir bak." der. Akşam 9'da evinden çıkarsın. Buna sen ister git, ister gitme ama kesin seni çağıracaklar.

Güzel bir doktor, mühendis, olmadı memuriyet düşün.

Mühendislerin de işsiz kaldığından bahsediliyor ancak burada iş bizde bitiyor anladığım kadarıyla.

Kalmıyor mu tam bilmiyorum ama bana işe alınacak yazılım mühendislerinden deha arıyorlarmış gibime geliyor.
Yurt dışı imkanı olan bir meslek okuman en iyisi.

Yazılım mühendisliği de o yüzden zaten.

Dostum dayın kaç yıllık polis ve halen memnun mu işinden bir bilgin var mı o izin günleri neye göre kime göre.

Ha hocam bu arada ailenin parası varsa düşünmene hiç gerek yok, kendi iş yerini yaptırırlar sana. Bu ülkede mal varlık, saygınlık babadan oğula geçen şeyler.

Ha hocam bu arada ailenin parası varsa düşünmene hiç gerek yok, kendi iş yerini yaptırırlar sana. Bu ülkede mal varlık, saygınlık babadan oğula geçen şeyler.

Maalesef bize anca yetiyor.

Sen ne okudun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…