Gelecekte ne yapmalıyım?

Tam tersine okul o bahsettiklerinle seni ayıran bir olgu. Bahsi geçen kişi %99.99 hiçbir şey olamayacak hayatında, tersi olursan bir şey olma ihtimalin artacak.

İngilizceci kadın kendi ağızıyla dedi. Bazı insanlar 20'den yukarı not alamaz benden dedi. Beni kastettiğini biliyorum. Sınavda kimin akıllı kimin aptal olduğu belli olacak diyor. Sınavlardan en yüksek ben alıyorum. Derse katılmamakla gönderme yapıyor. Parmağımı kaldırıyorum yüzüme bile bakmıyor. Zaten egoist bir kadın kendini afedersiniz bir şey sanıyor. En sevdiğim dersti İngilizce öğretmen yüzünden dersten de soğudum.

Çok güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim.
2 günlük dünya ne taktınız.

2 günlük dünyada siz ne olmayı planlıyıp bunun için ne yapıyorsunuz.

Akışına bırakıyorum olmazsa en azından denedim diyorum strese girmiyorum elimden geleni yapıyorum.

1 yıl geçmiş ama yazamadan duramayacağım. Lütfen elinizden ne geliyorsa yapın. Ailenizle bağınız kesilirse benim gibi yerin dibine girip korkudan sürünürsünüz. Paranız asgari ücret olduğu sürece asla kiraya yetmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…