Gelecekte yazılım okumak ne kadar mantıklı olur?

MPoyrazHt

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yazılım mühendisliği okumak istiyorum. Daha lise 2.sınıfa başlayacağım yazılım mühendsiliği veya benzeri şeyleri okumak ne kadar mantıklı? İnterneten gördüğüm kadarıyla her yer yazılımcı dolu. Onlar arasından iş bulmak gibi veya yapay zekanın belirli bir düzeyde kod yazması ve ileride katlanarak daha da artacak. Sonuçta bundan kaynaklı böyle bölümlerin değeri azalır mı veya işsizlik filan olur mu?

Arkadaşlar ben yazılım mühendisliği okumak istiyorum. Daha lise 2.sınıfa başlayacağım yazılım mühendsiliği veya benzeri şeyleri okumak ne kadar mantıklı? İnterneten gördüğüm kadarıyla her yer yazılımcı dolu. Onlar arasından iş bulmak gibi veya yapay zekanın belirli bir düzeyde kod yazması ve ileride katlanarak daha da artacak. Sonuçta bundan kaynaklı böyle bölümlerin değeri azalır mı veya işsizlik filan olur mu?

Kalifiye adam işsizlik problemi çekmez dert etme onu.

Daha lise 2.sınıfa başlayacağım yazılım mühendsiliği veya benzeri şeyleri okumak ne kadar mantıklı? İnterneten gördüğüm kadarıyla her yer yazılımcı dolu.
Yazılım mühendisliği okunur dostum. Ancak prestijli üniversitede olması daha mantıklı. Ben vakıf üniversite karşıtıyım. Burslu olsa bile illa da pamuk eller cebe tabiri ortaya çıkıyor. Ne kadar fazladır bilemem.

Devlet üniversitesi olarak Ankara Üniversitesi var. O da ilk 35 bin sıralama ile almış. Bilgisayar mühendisliği oku derdim ancak sen yazılım mühendisliği istiyorsun.

Evet, her yerde yazılımcı kaynıyor. Çünkü yaptıkları bir şey yok. Onca üniversite var ve yüksek seviyede olanları alıyorlar. Kendini kanıtlaman lazım. Yazılım mühendisliği ODTÜ, İTÜ ve Boğaziçi'nde olsa buraya girenlerin meslekleri zaten hazırdı.

Son olarak çalışmakla ilgili olan bir video atmak istiyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı