Gelecekteki boyum ne olur?

Ley_Nn

Centipat
Daha fazla  
Annem 155, babam 176. Ben şu anda 14 yaşında ve 170 boylarındayım. 3 yıl yüzme yaptım, 8-11 yaş arasında vücudum iyi gelişti fakat çok fazla uzamadım. 1 yıl atletizim yaptım 12-13 yaş arası ve şu anda 4 aydır falan basketbol oynuyorum, ellerim ve kollarım yaşıma göre bayağı büyük. Sizce ileride kısa mı olurum, yoksa uzun mu olurum? Hedefim 190+.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelecekten geldim. Uzayacaksın.
Bunu bilemeyiz ki, her insan aynı yaşta uzamaz. Uyku önemlidir, ancak asıl olay genetiktir.

Bazı insanlar vardır. Baba ve anne 1.60 kendisi 1.90 değişir bunlar onun dışında eller ekmek küreği değildir inşallah. Ben 7 numara basket topunu hiç zorlanmadan bir elimle o 5 parmak ile tutuyorum alıyorum bütün arkadaşlar bana gülüyor fırında mı çalıştın diye. Ben de 2.00 metre olmak istiyorum şuan 1.95 az bir kilo kaldı sonra 2.00 inşallah. Bir de fazla spor ayakkabı giymek ayağı büyütüyormuş galiba ben öyle duyuyorum beden eğitimcilerden dikkat et dev ayağı olmasın.

Hedefim 190+ ne ya. Genlerinde varsa uzarsın, çok takma. Liseye 1.83 girdim mezun olduğumda 1.95tim.

Türkiye'nin ortalaması 1.74 diye biliyorum. 1.75 olursan şükret. Ama 20 yaşına kadar bir kaç cm daha uzayabilirsin. 190+ olman teorik olarak mümkün değil

Umarım hedefini gerçekleştirirsin. Sonuna kadar destekçiniz

Şaka bir yana kafaya takacak daha büyük sorunların olacak büyüyünce. Günün birinde bu boy sorununu pek önemsemeyeceksin. İşin %80-90' ı genetik. Boyun da kısa değil. Ortalama civarlarında. O kadar uzun olmayı istemeyebilirsin belki de. Fazla uzun olmak da iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…