Biz Türkçe olarak mı izah edemiyoruz yoksa başka birşey mi var anlamış değilim bizim burada söyleyeceklerimiz birşey değiştirmez bunun gerçek yada sahte olduğunu ancak adliyeye yada karakola gidip öğrenebilirsin.
Türkçe yazım kurallarını bilmeyen avukat mı olur?
Babanla sana zahmet olacak ama gidip suç duyurusunda bulunursaniz aradan zaman da geçse gerekli araştırma emniyet birimleri tarafından yapılır, bu kişiler de cezalarını çekerler.Arkadaşlar ESC numaralarina öylesine yazıyordum, bugün şöyle bir mesaj gelmis ve bayağı da sıkıntılı galiba. Gercek mi yoksa dolandırıcı mı?
Arkadaşlar ESC numaralarina öylesine yazıyordum, bugün şöyle bir mesaj gelmis ve bayağı da sıkıntılı galiba. Gercek mi yoksa dolandırıcı mı?
Arkadaşlar daha sonra böyle bir mesaj geldi büyük ihtimalle dolandirici yardımlarınız için teşekkür ederim iyi bayramlar dilerim
Aslı olmasa bile yüz kızartıcı suç eve tebligat gelirse diye.Öyle bir vukuatınız yoksa niye gerçek mi diye soruyorsunuz?
Aslı olmasa bile yüz kızartıcı suç eve tebligat gelirse diye.Öyle bir vukuatınız yoksa niye gerçek mi diye soruyorsunuz?
Öyle utancımdan yerin dibine girerim ama bu suçu gerçekten işleyen kişiler bunu düşünmüyor mu önceden anlık hata yapabilir beyin bu ödül sistemi,dopamin gibi bir çok etken var ama beyinde mantıkta var düşünülmesi gerek.Hocam bana da aynı isim ayni mesajı attı bir şey çıktı mı?
Aslı olmasa bile yüz kızartıcı suç eve tebligat gelirse diye.
Aslı olmasa bile yüz kızartıcı suç eve tebligat gelirse diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.