Gelen mail dolandırıcı mı?

Adem_0

Centipat
Daha fazla  
Bugün mail kutumda bir maile rastladım mailin içeriğinde borç gibi bir şeyden bahsediyor ancak ben reşit bile değilim ve hiçbir şekilde bir borcum yok Mail'in içinde bir ek de var ama mail bana dolandırıcı gibi geldi bu yüzden maili açmadım. Bu mail sizce de dolandırıcı mı?

orijinal mail:

1723369446251.png

Türkçeye çevrilmiş hali:

translated_image_tr.png

Bugün mail kutumda bir maile rastladım mailin içeriğinde borç gibi bir şeyden bahsediyor ancak ben reşit bile değilim ve hiçbir şekilde bir borcum yok Mail'in içinde bir ek de var ama mail bana dolandırıcı gibi geldi bu yüzden maili açmadım. Bu mail sizce de dolandırıcı mı?

orijinal mail:

Eki Görüntüle 2281191

Türkçeye çevrilmiş hali:

Eki Görüntüle 2281215
Sahte mail. Umarım dosyayı açmamışsındır.

orijinal mail:

Eki Görüntüle 2281191

Türkçeye çevrilmiş hali:

Eki Görüntüle 2281215
Şikayet et geç.

orijinal mail:

Eki Görüntüle 2281191

Türkçeye çevrilmiş hali:

Eki Görüntüle 2281215
Anladığım kadarıyla borç değil tam tersi almanı bekleyen bir para var diyor. Sil geç.

Hayır dosyayı açmamıştım maili şikayet edip sildim, teşekkür ederim.

Dosyayı boş ve kullanılmayan bir bilgisayarda indirdim ve not defteri ile açtığımda içinde kısa bir kod yazıyordu.

Bu kodu chatgptye sorduğumda aldığım cevap:

1723371129265.png

Bunu bilgilendirmek için paylaşıyorum. Ben dosyayı güvenli bir şekilde kaldırdım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı