Gelen saçma mailler nasıl iptal edilir?

Umut Mermer

Kilopat
Daha fazla  
Selam, bu saçma maillerden nasıl kurtulabilirim? 1 2 haftadır böyle saçma mailler geliyor. Canımı sıkmaya başladı içerikleri görselde.

Dosya Ekleri

• dfd.png
    dfd.png
    218,5 KB · Görüntüleme: 87
  • dsa.png
    dsa.png
    659 KB · Görüntüleme: 91
Hocam direk kullanıcı engelle o zaman.

Eki Görüntüle 1704430

Spam olarak bildir ve sola tıklarsan o kullanıcının listesinden cıkıp sana mail gelmemesi gerekiyor.

Tamamdır teşekkürler bakacağım.

Kural oluşturup filtrelebilirsiniz spam klasörü ya da belirlediğiniz başka bir klasöre yönlendirebilirsiniz.

Tamamdır sağ olun.

Eğer aynı kaynaktan geliyorsa engelleyebilir veya otomatik olarak çöp kutusuna taşıma talimatı verebilirsiniz.

Farklı kaynaklardan geliyor tamamdır teşekkür ederim.

Arkadaşlar spama atıyorum engellemem lazım kurtulamadım bir türlü engelleyemiyorumda o kişiyi çıkmıyor yok mu şunu kökten çözecek bir şey :(

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler bakacağım.

Tamamdır sağ olun.

Farklı kaynaklardan geliyor tamamdır teşekkür ederim.

Arkadaşlar spama atıyorum engellemem lazım kurtulamadım bir türlü engelleyemiyorumda o kişiyi çıkmıyor yok mu şunu kökten çözecek bir şey :(
Kural oluşturun mail adresi içinde geçen kelimeyi kural yapsın ve o adresten gelen mailleri spam yada istediğiniz klasöre atsın.
Pardon her mail severinde bu olmayabilir.
Microsoft mail serverlerinde oluyor.
Live, hotmail, outlook, msn gibi.

Hocam herhangi bir uygulamadan giriyorsanız web üzerinden girmeyi deneyin. Web arayüzü çok daha temiz ve anlaşılır oluyor. İstediğiniz işlemi daha kolay yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı