Geliboludan Çanakkale'ye geçiş nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Suxap0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 64

Suxap0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Allah kısmet ederse Kırklareli'den Çanakkale'ye yolculuk yapacağım. Fakat köprüyü kullanmayı pek tercih etmiyorum hem ücret hem de deniz yolunu daha çok sevdiğim için. Gelibolu üzerinden Lapseki'ye oradan da Çanakkale'ye mi geçiş yapılıyor yoksa Eceabattan direkt Çanakkale'ye giriş mi sağlanıyor? Çanakkaleli dostlarım cevaplarsa sevinirim. İyi Sosyaller iyi akşamlar.

Arkadaşlar merhaba. Allah kısmet ederse Kırklareli'den Çanakkale'ye yolculuk yapacağım. Fakat köprüyü kullanmayı pek tercih etmiyorum hem ücret hem de deniz yolunu daha çok sevdiğim için. Gelibolu üzerinden Lapseki'ye oradan da Çanakkale'ye mi geçiş yapılıyor yoksa eceabattan direkt Çanakkale'ye giriş mi sağlanıyor? Çanakkaleli dostlarım cevaplarsa sevinirim. İyi sosyaller iyi akşamlar.

Direk gestaş ile Eceabat-Çanakkale seferi var.

Arkadaşlar merhaba. Allah kısmet ederse Kırklareli'den Çanakkale'ye yolculuk yapacağım. Fakat köprüyü kullanmayı pek tercih etmiyorum hem ücret hem de deniz yolunu daha çok sevdiğim için. Gelibolu üzerinden Lapseki'ye oradan da Çanakkale'ye mi geçiş yapılıyor yoksa Eceabattan direkt Çanakkale'ye giriş mi sağlanıyor? Çanakkaleli dostlarım cevaplarsa sevinirim. İyi Sosyaller iyi akşamlar.
Gelibolu'dan direkt merkeze yok diye biliyorum. Eceabat üzerinden direkt merkeze gidebilirsiniz.

buradan daha detaylı bakabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı