Gelin konuşalım!

RTX 5090 24 Ocak eleştirmenlerin eline geçecekmiş yani o gün FPS ekran kartı karşılaştırmaları olacak. Ben daha erken FPS testleri bekliyordum

Birçok okuldan denedim hocam ama Instagram da pp iyi değil kuzenlerimre değiştirelim diyorum tamam tamam diyorar erteliyorlar sürekli fotoğraf çekinmesini bilmeyen biri olduğum için telefonumda ben maksimum 5 6 fotoğrafım vardır benim dışında tanıdık herkesin en az 30 40 fotoğrafı var
Pp iyi olmadığı için kabul etmiyorlar etselerde dönmüyorlar genelde.

Hayatınızda bir kız olup olmaması sizi üzgün veya mutlu yapıyorsa bu sizin probleminiz kadınları bu kadar kafaya takarak ilişki isteği kuruntusuna girmek o instagram'da karşımıza çıkan mükemmel gibi görünen ilişkileri arzulamak hiçte içten değil. Hayat uzun elbette karşınıza bir insan çıkacak ve bu insanı bulduğunuzda o insanı aramayacaksınız.

Bebeklik fotoğrafı koyabilirsin alternatif. Veya benim daha çok yaptığım snapten insan ekleyip kendimi snap atmak. Beğenirse konuşur beğenmezse konuşmaz yani.

Aslında biraz karışık bir durum görmediğin şeyleri kız arkadaştan beklemek gibi bir şey benimkisi sanırım.

Bebeklik fotoğrafı koyabilirsin alternatif. Veya benim daha çok yaptığım snapten insan ekleyip kendimi snap atmak. Beğenirse konuşur beğenmezse konuşmaz yani.

Snap olayına yeni başladım birçok bebeklik çocukluk footğrafım var dün sırf onları ayıkladım hocam ama hangisini koysam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…