Gelin konuşalım!

RTX 5090 24 Ocak eleştirmenlerin eline geçecekmiş yani o gün FPS ekran kartı karşılaştırmaları olacak. Ben daha erken FPS testleri bekliyordum 😭

AVM değil de manyak bir taktik vereceğim şimdi. Lisedeysen civarındaki bir lise (atıyorum Ahmet lisesi olsun), Instagram'a giriyorsun "Ahmet lisesi itiraf" yazıyorsun, sonra oradaki kızları ekleyip muhabbet kuruyorsun. Tabii biraz güzel bir profilin olması lazım ki kızın da senin hakkında bir ön düşüncesi olsun. Kız mantığı olarak önce profil fotona bakacak, olumlu görüşteyse kabul eder ve bekler bakalım ne çıkacak yazacak mı diye. Kalanını sen halledeceksin. Üniversite'de daha kolay, ben lisede olsam şahsen uğraşmazdım manita bulmakla. Üniversite'de ister istemez oluyor zaten.

Birçok okuldan denedim hocam ama Instagram da pp iyi değil kuzenlerimre değiştirelim diyorum tamam tamam diyorar erteliyorlar sürekli fotoğraf çekinmesini bilmeyen biri olduğum için telefonumda ben maksimum 5 6 fotoğrafım vardır benim dışında tanıdık herkesin en az 30 40 fotoğrafı var
Pp iyi olmadığı için kabul etmiyorlar etselerde dönmüyorlar genelde.

Kız arkadaş muhabbetleri dönüyor belki de bir deneyim olsa da kız arkadaşım olmasını istiyorumdur ondandır bu boşluk daha önce sevgilim olmadı gittiğim lisede kız olmadığından kız arkadaşım bile yok çok komik durum.
Hayatınızda bir kız olup olmaması sizi üzgün veya mutlu yapıyorsa bu sizin probleminiz kadınları bu kadar kafaya takarak ilişki isteği kuruntusuna girmek o instagram'da karşımıza çıkan mükemmel gibi görünen ilişkileri arzulamak hiçte içten değil. Hayat uzun elbette karşınıza bir insan çıkacak ve bu insanı bulduğunuzda o insanı aramayacaksınız.

Birçok okuldan denedim hocam ama Instagram da pp iyi değil kuzenlerimre değiştirelim diyorum tamam tamam diyorar erteliyorlar sürekli fotoğraf çekinmesini bilmeyen biri olduğum için telefonumda ben maksimum 5 6 fotoğrafım vardır benim dışında tanıdık herkesin en az 30 40 fotoğrafı var
Pp iyi olmadığı için kabul etmiyorlar etselerde dönmüyorlar genelde.
Bebeklik fotoğrafı koyabilirsin alternatif. Veya benim daha çok yaptığım snapten insan ekleyip kendimi snap atmak. Beğenirse konuşur beğenmezse konuşmaz yani.

Hayatınızda bir kız olup olmaması sizi üzgün veya mutlu yapıyorsa bu sizin probleminiz kadınları bu kadar kafaya takarak ilişki isteği kuruntusuna girmek o Instagram'da karşımıza çıkan mükemmel gibi görünen ilişkileri arzulamak hiç de içten değil. Hayat uzun elbette karşınıza bir insan çıkacak ve bu insanı bulduğunuzda o insanı aramayacaksınız.

Aslında biraz karışık bir durum görmediğin şeyleri kız arkadaştan beklemek gibi bir şey benimkisi sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı