Cingöz Recai
Hectopat
Kaçırdım.Var mı oynamak isteyen? İlk defa telefondan gireceğim. Rapid (10+0) casual Chess • Challenge from Anonymous
Kaçırdım.Var mı oynamak isteyen? İlk defa telefondan gireceğim. Rapid (10+0) casual Chess • Challenge from Anonymous
Bu oyun bitince gireriz artık.Kaçırdım.
Kim file kaleyi bıraktıVar mı oynamak isteyen? İlk defa telefondan gireceğim. Rapid (10+0) casual Chess • Challenge from Anonymous
sonda paniklemesem belki alabilirdimVar mı oynamak isteyen? İlk defa telefondan gireceğim. Rapid (10+0) casual Chess • Challenge from Anonymous
Ben bir tane yanlış hamle yaptım maalesef. Yeni link: Rapid (10+0) casual Chess • Challenge from AnonymousKim file kaleyi bıraktı
İki tarafta düşünmeden oynuyor.
Sıkıntı yok, sağlık olsun. Bu oyuna siz girmeyin lütfen.sonda paniklemesem belki alabilirdim![]()
Ben geldimBen bir tane yanlış hamle yaptım maalesef. Yeni link: Rapid (10+0) casual Chess • Challenge from Anonymous
Sıkıntı yok, sağlık olsun. Bu oyuna siz girmeyin lütfen.
Beklemediğim yerden mat oldum hocam, tebrik ederim. Bugünlük bu kadar benden görüşürüz.Ben geldim![]()
Gelin oynayalım hocam.Kimse var mı?
Teşekkür ederim hocam, tebriklerçBeklemediğim yerden mat oldum hocam, tebrik ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.