YouTube geliri biriktirilip tek seferde çekilirse kesintilerden kurtulunabilir mi?

Taejunix

Femtopat
Daha fazla  
YouTube'dan şu an para kazanıyorum ama bağ-kur cıktıktan sonra odeyemezsem diye korktugumdan cekmek ıstemıyorum, parayı 5-6 ay veya daha fazla bırıktırıp bir anda ceksem sadece 1 kere yanı o cektıgım ayın Bağ-Kur'unu mu odemek zorundayım yoksa o cekmesem bıle gelen ayların bagkurunuda mı odemek zorundayım, bılen soyleyebılır mı? Eger sadece o cektıgım ayın odeyeceksem oyle yapmayı dusunuyorum, simdiden teşekkürler.

Herhangi bir para çıkışında yüksek değilse bağ-kur pek gerekmez ama vergi odemen gerekir ortalama kaç TL birikti.

Bağ-Kur, parayı çektiğin aya göre değil, İstisna Belgesi alıp vergi mükellefiyetini başlattığın tarihe göre işler. yaşın tutuyorsa Genç Girişimci desteğine başvur, 1 yıl bedava Bağ-Kur kullan.

Herhangi bir para çıkışında yüksek değilse bağ-kur pek gerekmez ama vergi odemen gerekir ortalama kaç TL birikti.

İlk cekısımde Bağ-Kur odemedım istisna belgesı almadıgım ıcın ozman vergiden sonra 7.5k cekmıstım şu an bırıken 15.5k 100k yapıp tek seferde cekıp hem Bağ-Kur'u hem de stopaj vergisini odeyip kalan parayla kendı ıhtıyaclarımı gormek ıstıyorum. Amacım bu yonde olursa tabı.

Yasım tutmuyor maalesef AdSense hesabınıda annemın uzerıne açtım zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…