YouTube Gelişmiş özellikler devre dışı bırakıldı

hasc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim geçmişte kapanan bir YouTube hesabım vardı. Bu hesaba giriş yapamayınca başka bir hesap açtım. Oradan video yükledim bugün. Sonra YouTube Studio'da özellik uygunluğu diye bir şey olduğunu gördüm.

Para kazanma için sanırım etkinleştirilmesi gerekiyor. Bende etkinleştirmek için yüzümün görüntüsünü kullandım ve başta etkinleştirildi dedi. Daha sonrasında YouTube Studio'dan baktığımda görseldeki uyarıyı verdi. Geçici süre devre dışı kaldı yazıyor. Sizce ne zaman açılır? Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-29 211317.png
    132,4 KB · Görüntüleme: 65

Kimlik atsaydınız keşke hocam en neti o .

Kimlik atsaydınız keşke hocam en neti o .
Hocam boşuna atmasın ben hep kimlik attım ama sürekli kanalın gelişmiş özelliklere erişimi kaldırılıyor. Ben de anlamadım nasıl bir yapay zekâsı varsa
• Herhangi bir ihtar, ihlal, spam vs. yemedim.
• Kanalı aktif olarak kullanıyorum.
• Üç defa kimlik attım (kimlik bilgileri gerçek) üçünde de belli bir süre sonra gelişmiş özelliklere erişimimim kısıtlandı sizce sebebi ne olabilir?

Çok değişik . Ben 2 hesap açmıştım birinde kimliği algıladı . Diğer hesapta istanbulkartı gösterdim 2 senedir orda yaşamadığım için sürekli kart alırken üstündeki yazılar çizilmiş , milattan önceki gibi algılamaz diye umut etmemiştim algılamıştı ?

Şaka mı hocam. Benim kimliğimi en net şekilde gönderiyorum. İlk başlarda gelişmiş özellikler açık kalıyor ama 12-13 gün sonra erişimi kaldırılıyor.

Şaka mı hocam. Benim kimliğimi en net şekilde gönderiyorum. İlk başlarda gelişmiş özellikler açık kalıyor ama 12-13 gün sonra erişimi kaldırılıyor.

Konudan alakasız geçen de Duolingo kullanıyorum ben. Deneme üyelik yapmıştım üyelik sonunda bitecek sana teklif sunacaz diye. Teklif sunmadan yıllık 970 TL benden habersiz mobil ödemeye bağlamış. Sabah kalkar kalmaz faturaya bakınca şok geçirdim 1400 civarı bir şey tutmuştu. Ulaşmak istesen ulaşamıyorsun da meretlere.

Ben de şu durumu bir türlü çözemedim;
Eski bir mail adresim var, şifre sıfırlamak için girdiğim yerde telefon numarası istiyor. Telefon numarasına gelen kodu giriyorum ama ikinci adım olarak mail'e kod gönderiyor ancak gönderdiği kodu mailin kendisine gönderiyor.
Bu durumu nasıl çözebilirim bi' bilginiz var mı?

Kimlik atsaydınız keşke hocam en neti o.

Sizce düzelir mi arkadaşalr ne zaman düzelir düzelirse sonuçta geçici olarak diyor.

Şunu çözebilecek var mı ya?

Sizce düzelir mi arkadaşalr ne zaman düzelir düzelirse sonuçta geçici olarak diyor.
Düzelmez. Tekrar video ya da kimlik göndermeniz gerekiyor.

@hasc noldu düzeltebildiniz mi bende aynı sorunu yaşıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…