Geliştirilebilecek Uygulama Fikri

Vega 10'cuk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle 13 yaşındayım ve vb dili ile uğraşıyorum. Böyle bir uygulama olsa işime yarar dediğiniz fikirler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şifre kaydediciden kastınız ne bilmiyorum fakat bunun için uygulamalar ya da google'ın otomatik kaydetme özelliği var.
Yaklaşık 3 4 tane farklı platform için farklı ve uzun şifreler kullanıyorum. Haliyle belli bir zaman içinde unutuyorum. Mesela steam. Steam i açtığımda ekranda şifre mi gösterebilecek bir program gibi

At ile ilgili ne yapılabilir ?
Oyun yapsan oynarım ben şahsen. Simülasyon olur, Yarış olur. Yada eski dönemlerde geçen ve at sürmenin vs ön planda olduğu oyunlar olabilir. Flappy Bird'i düşün, mantık olarak çok basit bir oyun ama çok tuttu. O tarz oyunlar yapabilirsin başlangıçta. Hem senin için de daha basit olur diye düşünüyorum. Uygulama olarak senin yaratıcılığana kalmış. Bir çok şey yapılabilir. Tabii At ile ilgili bir şey yapsan herhalde tek ben kullanırım pek talebin olmaz.

Yapmayı deniyeceğim pazartesi günu

Yapmayı deniyeceğim pazartesi günu
Size bir fikir verebilirim belki ; Subway Surf gibi düşünülebilir, kovboydan kaçmış bir at ve arkasında kovboy yakalamaya çalışıyor. Önünde engeller ( saman, yarışlarda olan engellerden, ) o bölümü geçince jokey kovalar. Yarışın sonunda kazanç olarak havuç veya atın yiyeceği türden yiyecekler kazandırırsın. Para 2 türlü olur, 1. Nal ( değerli ve para vererek alınabilecek türden) 2. Havuç ( kaçamaklardan kazanılır ). Biliyorum çok profesyonel bir ekip gerekebilir ama böyle bir oyun güzel olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…