Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler

Game Of Thrones. Hastasıyım.
Dün misafirlikte bir abla bana kitap serisini verecekti ama yaşım uygun değilmiş (n)

Çok tekrar ediyor kendini dizi. İyice Assasins Creed'e benzedi. Genelde dizilerde arka hikaye olur. Ama bunda yok. 11 yıldır var ve her sezon bir kötü bir kötü adam belirleniyor ve sezon sonuna kadar o öyle kalıyor. Sonra o adamın işi bitiyor diğer sezon başka bir adam geliyor. Şahsen müzikleri, karakterleri ve adam akıllı hikayesinden dolayı Şefkat Tepe diyorum.
Arka Sokaklar'ın hikayesi gayet açık değilmi(!) Bir mafyanın peşinde koşturuyorlar, sonra onu yakalayınca onun arkasındaki mafya ortaya çıkıyor sürpriz yapıyor onun peşine düşüyorlar.

Neyse öğrenemeyeceğim ''malum sahne'' derken neden bahsedildiğini. Ben şuan İçerde dizisini izliyorum. Haftaya final verecek. Başlarını izlemedim de 25-28'inci bölümlerden sonra izlemeye başladım kendini bir kaç defa tekrar etmesi dışında güzel. Sherlock Holmes gerçekten güzel. Geçen sene öğretmenimiz 1 tane filmini açmıştı ve 1 tane kitabını okumuştum. Tavsiye ederim.

Malum deyince aklıma en uçuk gelen şey adamı işkence etme falandır sanmıştım. PintiPanda oyununu oynuyordu 1. bölümün yarısına kadar izlemiştim. Birisi adamın derisini yüzüyordu iğrençti (bence) o falan sanmıştım. İyi ki vermemiş daha iyi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı