Gelmiş geçmiş en iyi oyun nedir?

En iyi oyun


  • Oy verenlerin toplamı
    147
Milletin zevkine karışmak istemem ama...

God of War, Red Dead Redemption 2, The Last of Us, The Witcher 3: Wild Hunt, Skyrim, Heavy Rain ve sayamadığım diğer oyunlar dururken listeye LoL, Zula koymak nedir? Ya GTA: Türk oyun bile değil mod!?
 
Zamanına göre yorumlarsak eğer 2005-2011 yıllar arası silkroad Online benim için en iyi oyundu. Daha sonrasında gelişen oyun sektörü ile hikaye bazlı oyunlarda Call of Duty Modern Warfare 1-2-3 serileri benim için en iyisiydi taa ki The Witcher 3 çıkasıya kadar. Ondan sonra The Witcher serisiyle tanıştım ve şu an benim için o duruyor. Her oyunu dönemine göre imkan doğrultusunda yorumlamak gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca bu yorumun kasım ayından sonra Cyberpunk 2077 çıkmasından sonra değişebilir. 😄
 
PES 2013 futbolla hiç alakam yoktu 2019'u oynadım ama boş geldi futbol oyunundan tam daha da soğdum diyecekken bir arkadaşın tavsiyesiyle ve o sıkkınlıkla girdim diriş o giriş bida cıkamadım.
Bir de coquerors Blade biraz sinir bir oyun olsa da Win to Win'de olsa biraz bana o tarz oyunları sevdirdi.
Bir de Warband ve viking modu Warband oyun olarak sevdim sonra kolay gelince viking modu daha iyi geldi eylenceli ve zor işte benim oyunlarım.
 

Geri
Yukarı