Gemi adamı sağlık raporu almak can acıtır mı?

Ayaz Ömer

Zeptopat
Daha fazla  
Dediğim gibi, sizce işlemler sırasında canım yanar mı? Ve işlemler nelerdir?

Sağlık Bakanlığı'nın web sitesinde (alta link ve bir ekran görüntüsü bırakacağım) gereken tetkikler belirtilmiş.
Hemogram için kan almaları gerekecek, sanırım sivrisinek ısırığı şiddetinde bir acıya dayanabilirsiniz

Edit: bu periyodik muayene için gereken tetkikler, fakat temel sağlık raporunda bundan fazlası olacağını sanmıyorum, hatta daha azı istenir muhtemelen.

Hocam geçen sene LGS'den kazanıp denizcilik lisesine girdim, sadece kan alınıyor onun dışında can acıtan pek bir şey yok. Akciğer grafisi, hemogram, açlık kan şekeri, tam idrar tahlili, üre, hiv/aids ve idrarda madde bağımlılığına bakıyorlar. Başka bir şey var mı hatırlamıyorum ama sanırım bu kadardı.

Bende denizcilik kazandım kaptan-ı Derya'da o yüzden alıyorum hocam, bilgi için teşekkürler bu arada.

Bende denizcilik kazandım kaptan-ı Derya'da o yüzden alıyorum hocam, bilgi için teşekkürler bu arada.
Bir şey değil hocam, ne demek. Bu arada diğer denizcilik liselerindede böyle mi bilmiyorum ama bizimki disiplinli, kıyafetine davranışlarına bayağı dikkatli bakıyorlar, dikkatli olun.

Bir şey değil hocam, ne demek. Bu arada diğer denizcilik liselerindede böyle mi bilmiyorum ama bizimki disiplinli, kıyafetine davranışlarına bayağı dikkatli bakıyorlar, dikkatli olun.

Evet hocam, benim gideceğimde o şekilde çok disiplinli diyorlar, neyse ki daha önce hiç kavga etmemiş bir öğrenciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…