Son durum nedir hocam?
Dokuz eylül üniversitesinde gemi makineleri işletme mühendisliği okuyorum.
Son durum nedir hocam?
Hayırlı olsun öncelikle. Tavsiye ediyor musunuz? İş imkanları hakkında ne söyleyebiliriz az çok fikir oluşmuştur.Dokuz eylül üniversitesinde gemi makineleri işletme mühendisliği okuyorum.
Hayırlı olsun öncelikle. Tavsiye ediyor musunuz? İş imkanları hakkında ne söyleyebiliriz az çok fikir oluşmuştur.
Disiplin konusunda sorun yaşayacağımı sanmam. Sosyal hayat zaten yok. Okurum diye düşünüyorum. İş konusu nasıldır, gemilerde çalışabiliyor muyuz yoksa tersanelerde mi genel olarak?Sıkı bir disipline alışabileceğinizi ve sosyal hayatınızı silebileceğinize inanıyorsanız tercih edebilirsiniz.
Disiplin konusunda sorun yaşayacağımı sanmam. Sosyal hayat zaten yok. Okurum diye düşünüyorum. İş konusu nasıldır, gemilerde çalışabiliyor muyuz yoksa tersanelerde mi genel olarak?
Sağolun yazacağım muhtemelen. Gerekli netleri yaparım umarım.Gemi makineleri işletme mühendisliği gemide çalışmak için öğrenci yetiştirir diğer bölüm ise adın da anlaşılacağı üzere işin inşaasında projesindedir.
Hocam sıralamanız ve TYT-AYT ders netleriniz kaçtı?Dokuz eylül üniversitesinde gemi makineleri işletme mühendisliği okuyorum.
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Bölümünüzde forma zorunluluğu var mı?Dokuz Eylül Üniversitesinde Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği okuyorum.
Hocam sıralamanız ve TYT-AYT ders netleriniz kaçtı?
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Bölümünüzde forma zorunluluğu var mı?
Sosyal hayatı silmekten bahsettiniz, bu tam olarak ne derece? Sosyal bir insanin yapabileceği bir meslek mi? Kara da veya deniz de.2022 girişliyim 75'e 55 yapmıştım.
Merhaba evet var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.