Kırmızıtuborgayhan Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #21 Hocam merhaba bende Rusya'da gemi kaptanlığı okumayı düşünüyorum ama matematik ve fiziğim iyi değil okunurmu sizce (1 sene hazırlık alacağım)
Hocam merhaba bende Rusya'da gemi kaptanlığı okumayı düşünüyorum ama matematik ve fiziğim iyi değil okunurmu sizce (1 sene hazırlık alacağım)
gamyemez Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #22 Kırmızıtuborgayhan dedi: Hocam merhaba bende Rusya'da gemi kaptanlığı okumayı düşünüyorum ama matematik ve fiziğim iyi değil okunurmu sizce (1 sene hazırlık alacağım) Genişletmek için tıkla... EEM makine müh. Kadar zor olmaz çoğu şeyi gemide bilgisayar yapacağından dolayı yapman gereken şey sadece mezun olmak ne kadar iyisin kötüsün bilemem ama istediğin meslek için uğraşmak kimseye koymaz.
Kırmızıtuborgayhan dedi: Hocam merhaba bende Rusya'da gemi kaptanlığı okumayı düşünüyorum ama matematik ve fiziğim iyi değil okunurmu sizce (1 sene hazırlık alacağım) Genişletmek için tıkla... EEM makine müh. Kadar zor olmaz çoğu şeyi gemide bilgisayar yapacağından dolayı yapman gereken şey sadece mezun olmak ne kadar iyisin kötüsün bilemem ama istediğin meslek için uğraşmak kimseye koymaz.