Ya arkadaşlar deli olacağım. Şu ChatGPT'nin verileri güncel olmadığından dolayı, Gemini kullanmaya çalıştım rezalet bir şey! Bir soru soruyorum o bana 1000 tane soru soruyor! Yok mudur şunu düzeltmenin bir yolu?
Nasıl promptlar ile ne yapmaya çalıştığınıza dair daha detayı bilgi verirseniz belki yardımcı olabiliriz. "Sorduğum soruya 1000 tane soru ile cevap veriyor." demeniz yeterli bir detay değil yaşadığınız problem ile ilgili.
Nasıl promptlar ile ne yapmaya çalıştığınıza dair daha detayı bilgi verirseniz belki yardımcı olabiliriz. "sorduğum soruya 1000 tane soru ile cevap veriyor." demeniz yeterli bir detay değil yaşadığınız problem ile ilgili.
Merhaba! Ben de Gemini'nin bu tarz cevaplar vermesinden pek hoşlanmıyorum ve o yüzden anlayabiliyorum. ChatGPT güncel bilgi veremiyor ancak web'de arama yapabilme özelliğine sahip. Web'de arama yapmasını isterseniz o şekilde güncel sonuca ulaşabilirsiniz.