Gemini çok kötü sonuç veriyor

• Konuyu başlatan Tunus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.383

Tunus

Centipat
Daha fazla  
Ya arkadaşlar deli olacağım. Şu ChatGPT'nin verileri güncel olmadığından dolayı, Gemini kullanmaya çalıştım rezalet bir şey! Bir soru soruyorum o bana 1000 tane soru soruyor! Yok mudur şunu düzeltmenin bir yolu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl promptlar ile ne yapmaya çalıştığınıza dair daha detayı bilgi verirseniz belki yardımcı olabiliriz. "Sorduğum soruya 1000 tane soru ile cevap veriyor." demeniz yeterli bir detay değil yaşadığınız problem ile ilgili.

Nasıl promptlar ile ne yapmaya çalıştığınıza dair daha detayı bilgi verirseniz belki yardımcı olabiliriz. "sorduğum soruya 1000 tane soru ile cevap veriyor." demeniz yeterli bir detay değil yaşadığınız problem ile ilgili.

Ben bazı kelimelerin TDK de güncel yazılışlarını soruyorum ancak bana grammer hatası falan yazıyor.

Merhaba! Ben de Gemini'nin bu tarz cevaplar vermesinden pek hoşlanmıyorum ve o yüzden anlayabiliyorum. ChatGPT güncel bilgi veremiyor ancak web'de arama yapabilme özelliğine sahip. Web'de arama yapmasını isterseniz o şekilde güncel sonuca ulaşabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı