Plus üyeliğine sahibim. Şu anda ayda 20$. Plus üyelerde kullanım hakkı sınırlı sadece.O1'in daha iyi çalışması normal değil mi? En son 200 dolardı sanki.
Plus üyeliğine sahibim. Şu anda ayda 20$. Plus üyelerde kullanım hakkı sınırlı sadece.O1'in daha iyi çalışması normal değil mi? En son 200 dolardı sanki.
Ben de şimdi baktım gördüm, baya kısıtlı kullanım vermişler sanki.Plus üyeliğine sahibim. Şu anda ayda 20$. Plus üyelerde kullanım hakkı sınırlı sadece.
Çatır çutur döküman okuyor, mantık yürütüyor üstelik sayılarla da arası iyi bir model. Yetenekli baya şuan. Denenebilir bence.@699702 Hocam gemini hakkında genel olarak ne düşünüyorsunuz biliyorsunuz ki ilk zamanları çok kötüydü. 2.5 için iyi diyorlar sizce ileride nasıl bir yere sahip olurlar?
Çatır çutur doküman okuyor, mantık yürütüyor üstelik sayılarla da arası iyi bir model. Yetenekli bayağı şu an. Denenebilir bence.
Aşırı ekstrem mühendislik işleri yapmıyorsanız her LLM iş görür zaten. Kod dediniz yazı dediniz ondan Claude dedim.
Valla hocam gemini dayanamadıÇatır çutur döküman okuyor, mantık yürütüyor üstelik sayılarla da arası iyi bir model. Yetenekli baya şuan. Denenebilir bence.
Aşırı ekstrem mühendislik işleri yapmıyorsanız her LLM iş görür zaten. Kod dediniz yazı dediniz ondan Claude dedim.
649 TL değil mi? IOS'a özel mi o fiyat?@699702 hocam ayrıca 100 TL daha ucuz demiştim bizim cihazlar iOS olduğu için ChatGPT Plus üyelik için 499TL istiyormuş 20$'dan daha ucuz yani.
Evet hocam İOS'a özel 499TL649 TL değil mi? IOS'a özel mi o fiyat?
Ayrıca hocam 20$'ı claude 799TL olarak ele alıyor.649 TL değil mi? IOS'a özel mi o fiyat?
Kodlama içinse Claude alın. Ben genellikle matematik ve mühendislik soruları çözdürdüğüm için DeepSeek ve GPT kullanıyorum. Diğer yapay zekalar çok geride kalıyor.@Loyalty571 Hocam siz ne dersiniz aklımda hem GPT hem de Claude almak var açıkçası kod konusunda daha iyi olduğu için claude almayı düşünüyorum.
DeepSeek sunucuları hata vermiyor mu?Kodlama içinse Claude alın. Ben genellikle matematik ve mühendislik soruları çözdürdüğüm için DeepSeek ve GPT kullanıyorum. Diğer yapay zekalar çok geride kalıyor.
Hepsini aktif olarak kullanıyorum;Arkadaşlar, son birkaç aydır üç farklı yapay zeka kullanıyorum: ChatGPT, grok ve son iki gündür de Gemini 2.5 Pro experimental modeli. Açıkçası, aralarından en çok beğendiğim model grok. Ancak son iki gündür, ilk zamanlarına kıyasla daha iyi performans gösteren Gemini 2.5 Pro experimental modeli de ilgimi çekti açıkçası bundan dolayı biraz önce Gemini'ye aylık 719TL'ye abone oldum. Sizce mantıklı mı yoksa iptal edip 400 TL fazlaya Grok'a mı abone olmalıyım? Sizin fikirleriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.