Gen Game S3 BT Gamepad Windows Bağlantı Sorunu

kadirskrt

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Aliexpressten şu linkteki kablosuz Bluetooth Gamepadini satın aldım ama Window 10 PC'de (Bluetooth adaptörü ile) bağlantı kurmaya çalışırken kod istiyor ama Gamepadden öyle bir şey yapmama imkan yok. Telefonla Gamepadi bağlarken sıkıntı olmuyor, kod istemeden otomatik olarak bağlanıyor ama PC'de kod istiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
@Recep Baltaş, hocam yardımcı olurmusun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Aliexpressten şu linkteki kablosuz Bluetooth Gamepadini satın aldım ama Window 10 PC'de (Bluetooth adaptörü ile) bağlantı kurmaya çalışırken kod istiyor ama Gamepadden öyle bir şey yapmama imkan yok. Telefonla Gamepadi bağlarken sıkıntı olmuyor, kod istemeden otomatik olarak bağlanıyor ama PC'de kod istiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
hocam konuyu hortlattim ama sorunu nasil cozdun. ayni gamepad bendede var ve ayni sorunu yapiyor kod istiyor.

link burada. ama herhangi bir bluetooth 4.0 adaptörü alsan da çalışır
vaay yok kardeşim bu daha ucuzmuş işimi görürü teşekkür ederim.
link burada. ama herhangi bir bluetooth 4.0 adaptörü alsan da çalışır
reis adaptörü aldım ama gamepadi bağlayamadım.nasıl eşleşme başladı diyor ama öyle bekliyor bi türlü eşleşmiyor.
reis adaptörü aldım ama gamepadi bağlayamadım.nasıl eşleşme başladı diyor ama öyle bekliyor bi türlü eşleşmiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı