Genarel Mobile E-Tab 4 Wi-fi Sorunu

TROCKSPANC

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben tableti açtığımda Wi-Fi var gözüküyor ama kısa bir süre sonra Wi-Fi gidiyor ve giremiyorum. Wi-Fi şifresini yazıyorum hiçbir şey olmamış gibi kalıyor. Bir şey olmuyor yani. Çözümünü bulduysanız yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de oldu ya. Anlamıyorum neden bu kadar saçma bir şey oldu.
Wi-fi bağlı gözüküyor açınca tableti sonra güncellemeler kontrol ediliyor yazıyor sonra bağlantı kesiliyor tekrar bağlanmıyor. Nasıl çözeriz ya? Fabrika ayarlarına dönsek sorun düzelir mi?
@SypeR ?

Yardımcı olacak yok mu ya ? Ben biraz araştırdım fakat bir sonuç bulamadım. Çok saçma İnternet olmadın nasıl kitapları indireceğiz? Saçmalık.
@SypeR

Arkadaşlar az önce internetim acildi sonra yazilim kurmaya calisti. İsin garip kısmı şarjim %30 olduktan sonra tablet bir garip oldu sonra internet acildi. Bunu yazarken gitti geri geldi. :D

Arkadaşlar çözümü basit ilk önce açma-kapama düğmesi ile ses açma düğmesine aynı anda basılı tutuyoruz. Daha sonra tablette belirli yazılar çıkacaktır ordan menüdeki seçenekleri seçmek için ses kısma ve pover düğmesini kullanacaksınız. Ordan wipe data/factory reset diyorsunuz.Sonra bir menü gelicek orda bir tane yes seçeneği var o yes seçeneğine gelip bastığınızda siliniyor yazısı çıkcak onun için 3-5 dk beklemelisiniz. Reset atıldıktan sonra hiçbir dosyanız silinmiyor herhangi bir oyununuzda sadece sorun olmadıgı haline dönüyor tablet. Yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı