Hocam stage 1 düşündüğünüz gibi bir şey değil.
Stage 1 çok fazla motor gücü sağlamaz stage 1 modifeyeye gönül verdiyseniz stage 2 stage 3 gibi aşamalarda daha çok güç daha fazla verim alınmasını sağlar.
Modifiyeninde en alt basamağıdır.
Stage 1 de.
Cold Air intake.
Spor egzoz.
Timing ayarı falan yani.
Hocam olay Japon değil olay şu anda alacağınız arabanın size zevk vermesi ve zevk kısmında kesinlikle arkadan itişli arabalardan yanayım eğer polo alırsanız stage 1 falan diyorsunuz kulağa güzel geliyor ama o modifiyedir sanayidir işlerinin ne kadar uzun sürdüğünü ben çok iyi biliyorum parasıda güzel tuzlu olur.
Ben bu işe gönül verdim modifiye istek değil hayat biçimidir diyorsanız size kalmış
Merhaba, 1-1.4m arasına kendim binecek bir araba bakıyorum. Uçan kaçan, yazılım attırabileceğim bir şeyler arıyorum. İ20N'ler 0'ı 1.7m, 2.el 1.3-1.4m civarında. Civic ve polo olarak en çok tutulan modelleri tam bilmiyorum. Civic veya polo alıp doldurmak ne kadar tutar?
Olay zevkinize kalmış arkadan itişli bir araba almak
Arkadan itişli bir Japon almak
Ya da efsane kasa bir Civic almak mukemmel genç arabalaridir ama sizin paranız sizin dusunceniz
Bana sorarsanız arkadan itişin zevkini bir tadın en kötü satar önden çekişliye dönersiniz
Civic RS 1.5 Benzinlilerini al ama "RS" olanı almanı tavsiye ederim.
Benzın&LPG ve Dizel olan modellerını kesınlıkle tavsıye etmem.
1.100 - 1.500 bütçelerınde tercih listelerinde başa yazmalısın.
Dopdolu bir araba. Tam bir genç arabası. Gider gittiği kadar da durur.
Modifiye yapmak istesen bolca seçeneği var. Ki buna gerek bile yok stok hali bile çok yakışıklı.
Satmak istesen piyasası var. Honda'nın parçaları alman gruplarına göre uygun.
2 yıl boyunca kullandım sorun olursa bu konu hakkında dinlerim.
Biraz yakıtı tuzludur bilgin olsun.
yani yakıtın hakkının fazlasını veriyor 182 bg bir araç gerisini sen düşün
yakıt olarak ise basarsan her araba zaten yakar. Sadece normal halk arabalarından 1 tık daha fazla yakıyor.
Her şeyi sanayiye bağlamanın anlamı ne? Temiz bir E60 veya F30 hiçbir şekilde sanayiye girmez. Bu araçların bakımını gerçek BMW ustalarına yaptırırsanız sanayi yüzü görmez.