Genç işi araba önerisi

Hocam bütün yazılımı falan direk yapamam zaten o kadar para kalmaz. Polo falan alırsam ilk stage 1 ve tesisat.

Hocam stage 1 düşündüğünüz gibi bir şey değil.
Stage 1 çok fazla motor gücü sağlamaz stage 1 modifeyeye gönül verdiyseniz stage 2 stage 3 gibi aşamalarda daha çok güç daha fazla verim alınmasını sağlar.
Modifiyeninde en alt basamağıdır.
Stage 1 de.
Cold Air intake.
Spor egzoz.
Timing ayarı falan yani.

Hocam bütün yazılımı falan direk yapamam zaten o kadar para kalmaz. Polo falan alırsam ilk stage 1 ve tesisat.

Hocam olay Japon değil olay şu anda alacağınız arabanın size zevk vermesi ve zevk kısmında kesinlikle arkadan itişli arabalardan yanayım eğer polo alırsanız stage 1 falan diyorsunuz kulağa güzel geliyor ama o modifiyedir sanayidir işlerinin ne kadar uzun sürdüğünü ben çok iyi biliyorum parasıda güzel tuzlu olur.
Ben bu işe gönül verdim modifiye istek değil hayat biçimidir diyorsanız size kalmış

Stage 3 zaten Allah belamı versin diyorsanız yapılır şu an piyasadaki nzm horoz pegasus gibi araçlar zaten stage 3

Olay zevkinize kalmış arkadan itişli bir araba almak
Arkadan itişli bir Japon almak
Ya da efsane kasa bir Civic almak mukemmel genç arabalaridir ama sizin paranız sizin dusunceniz
Bana sorarsanız arkadan itişin zevkini bir tadın en kötü satar önden çekişliye dönersiniz

Hocam kafasına golf takıldı bile bir gün arkadan itişliye geçer artık kendisi de araba bakıyor galiba boş verin.

Hocam benim de 1 yılım kaldı motorumu satıp üst model ardından 19. yaşında kendi arabamı almayı düşünüyorum arkadan itiş Honda City.

Genellikle tek kullanırım veya arkadaşlarla. Ailemin arabasi var

Rs 1.5'da iyiymiş tuzlu dediğine ne kadar yakıyor? Yakıtın hakkını verirse farketmez

Genellikle tek kullanırım veya arkadaşlarla. Ailemin arabasi var

Rs 1.5'da iyiymiş tuzlu dediğine ne kadar yakıyor? Yakıtın hakkını verirse farketmez
yani yakıtın hakkının fazlasını veriyor 182 bg bir araç gerisini sen düşün
yakıt olarak ise basarsan her araba zaten yakar. Sadece normal halk arabalarından 1 tık daha fazla yakıyor.

İ20n fanboyu sanmayın beni lütfen ama sanayi ile uğraşmak isterse alabilir.

Her şeyi sanayiye bağlamanın anlamı ne? Temiz bir E60 veya F30 hiçbir şekilde sanayiye girmez. Bu araçların bakımını gerçek BMW ustalarına yaptırırsanız sanayi yüzü görmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…