Genç işi araba önerisi

Uzun lafın kısası hocam size en büyük önerim arkadan itişli bir araba alıp tadını çıkarmanız önden çekişli bir arabayla o tadı alamayacağınıza garanti veriyorum. :)

Hocam sarı siteden link atmak yasak mıydı? Ona göre atalım bir Japon'ları.

Hocam stage 2 için hangi parçaları değiştirmek gerekiyor? 2011 1.4TSI Polo'da aklıma yattı.

Hocam stage 2 de daha çok radikal değişiklikler var mesela.
Turbo büyütme.
İntercooler kapasitesi.
Eksantrik.
Supercharger ya da Turbo uygulamaları.
Ya da manifold uygulamaları gibi.

Yok ya yasak değildi ben çok gördüm link atan.

Hocam şu Japon'un yaşatacağı his çoğu arabada yok bu fiyata hasar (ilana göre) hasar kayıtsız boyasız değişensiz bir tesisat atarsınız zamanla hocam her şeyi bir anda yapınca bence bir süre sonra sıkılırsınız zamanla geliştirmek daha zevkli.

Çok alt fiyatına daha yüksek beygirlisi de var.
Hocam iyiymiste ben alana kadar satılır bu

Hocam şu Japon'un yaşatacağı his çoğu arabada yok bu fiyata hasar (ilana göre) hasar kayıtsız boyasız değişensiz bir tesisat atarsınız zamanla hocam her şeyi bir anda yapınca bence bir süre sonra sıkılırsınız zamanla geliştirmek daha zevkli.

Çok alt fiyatına daha yüksek beygirlisi de var.
Hocam bütün yazılımı falan direk yapamam zaten o kadar para kalmaz. Polo falan alırsam ilk Stage 1 ve tesisat

Hocam hem iyi para tutar hem de bekletir Türkiye'de bunu yapan usta bulmak bile sorun ben size öyle söyleyeyim.
biz normal insanlarız ismail çam olsak neysede :)

Hocam hem iyi para tutar hem de bekletir Türkiye'de bunu yapan usta bulmak bile sorun ben size öyle söyleyeyim.
biz normal insanlarız ismail çam olsak neysede :)
o supraya böbreğimi bile veririm hocam

Civic RS 1.5 Benzinlilerini al ama "RS" olanı almanı tavsiye ederim.
Benzın&LPG ve Dizel olan modellerını kesınlıkle tavsıye etmem.
1.100 - 1.500 bütçelerınde tercih listelerinde başa yazmalısın.
Dopdolu bir araba. Tam bir genç arabası. Gider gittiği kadar da durur.
Modifiye yapmak istesen bolca seçeneği var. Ki buna gerek bile yok stok hali bile çok yakışıklı.
Satmak istesen piyasası var. Honda'nın parçaları alman gruplarına göre uygun.
2 yıl boyunca kullandım sorun olursa bu konu hakkında dinlerim.
Biraz yakıtı tuzludur bilgin olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı