Gençer Gaming güvenilir mi?

trolmenxmatrak

Femtopat
Merhaba Gençer Gaming'den 12200TL'ye Sapphire RX6800 ekran kartı almayı düşünüyorum. Gençer Gaming'in kendi sitesinde 12200TL, Hepsiburada mağazasında 13300TL civarı, Trendyol mağazasında 13400TL civarı. Bazıları kargoda ve müşteri hizmetlerinde sorun yaşıyormuş, siz denk geldiniz mi? Ayrıca kendi sitesinde 14000TL civarından %15 indirimle 12200TL'ye düşmüş. Kullanılmış vs. vermezler değil mi? Kendi mağazaları olmasına rağmen bu kadar fiyat farkı olması normal mi? Sizce güvenebilir miyim?

Merhaba Gençer Gaming'den 12200TL'ye Sapphire RX6800 ekran kartı almayı düşünüyorum. Gençer Gaming'in kendi sitesinde 12200TL, Hepsiburada mağazasında 13300TL civarı, Trendyol mağazasında 13400TL civarı. Bazıları kargoda ve müşteri hizmetlerinde sorun yaşıyormuş, siz denk geldiniz mi? Ayrıca kendi sitesinde 14000TL civarından %15 indirimle 12200TL'ye düşmüş. Kullanılmış vs. vermezler değil mi? Kendi mağazaları olmasına rağmen bu kadar fiyat farkı olması normal mi? Sizce güvenebilir miyim?
Güvenilir.

Site güvenilir, o konuda sorun yok da bir yerde ürünleri geç kargoladıklarını okumuştum. Sizin için sorun olmayacaksa tercih edebilirsiniz ve muhtemelen kayıtlı sitedir. Dolandırıcılık yapacaklarını sanmam.

Size tavsiyem kendi sitelerinden almak yerine hepsiburada gibi siteler üzerinden sipariş verin çünkü o zaman güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz ki kargo konusunda filan sıkıntı olursa hepsiburada desteğe yazarsınız hemen çözerler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı