Merhaba. Ben Gençer Gaming'den bir ürün alacaktım ama internetten şunu gördüm. Gençer Gaming Siparişi ve Dolandırılma Sürecim.
26 dakika oldu mesaj yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben Gençer Gaming'den bir ürün alacaktım ama internetten şunu gördüm. Gençer Gaming Siparişi ve Dolandırılma Sürecim.
Elden gidip alsan daha iyi olur. Ben olsam internetten satın almazdım.
Birisi dolandırılma sürecim diye bir şey paylaşmış doğru mudur buMerhaba. Ben Gençer Gaming'den bir ürün alacaktım ama internetten şunu gördüm. Gençer Gaming Siparişi ve Dolandırılma Sürecim.
Ona bakarsan MonsterNotebook’u da seven sevmeyen çok kişi var ama ben memnunum. Doğru satıcıdan aldığınızdan emin olduğunuz sürece bence sorun yok.Merhaba. Ben Gençer Gaming'den bir ürün alacaktım ama internetten şunu gördüm. Gençer Gaming Siparişi ve Dolandırılma Sürecim.
Hocam 8 gündür kargo için bekliyorum sistem gelince size bilgielri paylaşacağım kargo süreci biraz sancılı.
Aras kargo ise kasanın yarısını getirirlerHocam 8 gündür kargo için bekliyorum sistem gelince size bilgielri paylaşacağım kargo süreci biraz sancılı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.