Gençer Gaming güvenilir mi?

Rob1n

Decapat
Arkadaşlar, bu site güvenilir mi? Genel yorumları okuduğumda insanları çok uğraştıran ve kargo sürecinin çok uzun sürdüğü bir site gibi görünüyor. 2 gün önce hazır sistem sipariş ettim. Sitede 7-10 iş gününde teslim edileceği söyleniyor. Siz de deneyimlerinizi aktarir misiniz? Yorumlarda göründüğü kadar sorunlu ve uğraştıran bir firma mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bu site güvenilir mi? Genel yorumları okuduğumda insanları çok uğraştıran ve kargo sürecinin çok uzun sürdüğü bir site gibi görünüyor. 2 gün önce hazır sistem sipariş ettim. Sitede 7-10 iş gününde teslim edileceği söyleniyor. Siz de deneyimlerinizi aktarir misiniz? Yorumlarda göründüğü kadar sorunlu ve uğraştıran bir firma mı?

Geçen hafta cuma günü sipariş verdim. Hala bekliyorum. Hafta sonlarını iş gününden saymıyorlar. Bayağı şikayetleri inceledim 2 defa arızalı 1 defa da kargocular nedeniyle zarar görmüş ürün vardı. Ağırlık olarak yanlış kargo takip kodu ve geç kargolama sıkıntıları var. Onun haricinde öyle ya da böyle insanları bayağı bekletselerde ürünü yolluyorlar. Bende bekliyorum.

Ben Ocak ayında anakart aldım kargo yapıldıktan sonra yazdıkları takip kodu yanlıştı desteğe yazıldıktan sonra doğrusunu verdiler Haziran'da bios brick oldu desteklerine telefon ile ulaşmak çok zor 1dk çalıp kapanıyor arka arkaya 17 kere aradığımı bilirim yavaş çalışıyorlar ve ulaşılamıyorlar ama bir şekilde ulaşabilirsen ilgililer 😂

Evet güvenilir. Biraz mantığınız varsa 17 kere aramazsınız zaten. Sabah 9 akşam 20 kapanıyorlar desteğe yazın dönerler. Sadece kargolaması biraz geç bende yeni sistem topladım mükemmel.
O saatlerde arıyorum zaten nedenini desteği sordum başka birisiyle görüşürken siz aradığınızda kapanıyor dediler yani bekletmeyip kapatıyorlar teknikteki arkadaşın numarası bile var artık bende mantıkla alakalı bir durum yok yani kendi tecrübemden bahsettim 😉

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı