Gençer Gaming hazır sistem süreci

Matherius

Femtopat
Daha fazla  
Gençer Gaming'den 29 Haziran'da adeo isimli Ryzen 5-5600, Colorful 3060 Ti hazır sistem sipariş ettim, şaka değil 17 Temmuz'da sistem elime ulaştı ve ekran kartı yanlış marka gelmiş. Colorful marka yerine aynı modelin Gigabyte marka ekran kartını göndermişler. Ben stokta kalmadığı için bunu gönderdiklerini zannedip daha fazla rezillik çekmek istemediğim için ses etmedim fakat sistemin faturası e postama gelince gördüm ki Gigabyte ekran kartı gözükmüyor onun yerine olması gereken Colorful marka ekran kartının faturası var. Sıkıntı olacağını düşünüp Gençer Gaming'e güç bela ulaştım ve yanlışlık olduğunu söyleyip kartı geri kargolamamı istediler. Yanlış gelen kart onlara ulaştıktan sonra benim kartı yola çıkaracaklar. Yani anlayacağınız Gençer Gaming'ten hazır sistem almanın minimum günahı 1 ay rezillik çekmek. Bayram mı girmedi araya hafta sonu mu girmedi, sorumsuzluklarla mı uğraşmadım? Müşteri hizmetleri deseniz kasanın faturası kesilene kadar asla müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsunuz sadece mesaj gönderebiliyorsunuz. Üstelik kargo süreci geciktiği için hediye göndereceklerini söylediler fakat sistemin yanında hediye falan gelmedi. Ayrıca kargo paketlemeleri berbat. Sadece ürünlerin kutuları geliyor hepsini üst üste koyup sarmışlar o şekilde göndermişler kutular için ayrı bir kutu gelmiyor. Şu an kartı geri gönderdim herhangi bir gelişme olursa paylaşacağım.

Garanti belgesi var mıydı? Gigabyte daha pahalı bir kart.

Vatandan 3 bin liraya aynı sistemi daha pahalıya alıyorum diye bana kızanlar anlamışlardır umarım.

Vatandan 3 bin liraya aynı sistemi daha pahalıya alıyorum diye bana kızanlar anlamışlardır umarım.
Dostum aynı sorun Vatan'da da olabilir. Bu sitelerde 50 siparişte 1 bu tarz sorunlar çıkıyor.

Dostum aynı sorun Vatan'da da olabilir. Bu sitelerde 50 siparişte 1 bu tarz sorunlar çıkıyor.

Aslında dediğiniz doğru ama bu olaylar vatan da daha az yaşanıyor. En fazla SSD arızalı çıkar RAM'ler hatalı çıkar ya da ürün yanlış gelir ama bu kadar da rezillik çıkmaz.

Aslında dediğiniz doğru ama bu olaylar vatan da daha az yaşanıyor. En fazla SSD arızalı çıkar RAM'ler hatalı çıkar ya da ürün yanlış gelir ama bu kadar da rezillik çıkmaz.
Yaptıkları şey yanlış olsa da ürün yok diye daha pahalısını göndermişler daha ucuzu değil en azından.

Hocam daha.

Yaptıkları şey yanlış olsa da ürün yok diye daha pahalısını göndermişler daha ucuzu değil en azından.

Hocam daha pahalı diye bir şey yok belki arkadaşın istediği ürün ona göre bir şeydi mesela RGB'ya da beyaz bir kart belki de 12 GB sipariş verdi ama Gigabyte 8 GB geldi bilemeyiz sonuçta hatalı.

Hocam daha.

Hocam daha pahalı diye bir şey yok belki arkadaşın istediği ürün ona göre bir şeydi mesela RGB'ya da beyaz bir kart belki de 12 GB sipariş verdi ama Gigabyte 8 GB geldi bilemeyiz sonuçta hatalı.
3060ti'nin 12gb olanı yok. Sipariş ettiği kartı da bilerek seçeceğini sanmıyorum çok bilindik bir marka değil. Hazır sistem ucuz gelmiş diye almıştır.

3060ti'nin 12gb olanı yok. Sipariş ettiği kartı da bilerek seçeceğini sanmıyorum çok bilindik bir marka değil. Hazır sistem ucuz gelmiş diye almıştır.
Hocam ne olursa olsun fatura dışı bir ürün gelmiş bunun başka bir açıklaması yok yani. Ki bende dediklerimi rastgele söyledim.

cevap sorunu yaşadım kbyın ekran kartını kargolayalı bikaç gün oldu bile hazır sistem olduğu için aldım pahalı kartta gözüm yok faturadaki gelsin yeter garantide serviste sıkıntı çıkmasını istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…