LynxC
Hectopat
Yok hocam gençer gamingde 10 kullanıcıdan 9u bunları yaşıyor. Bende yaşadım.Dostum aynı sorun Vatan'da da olabilir. Bu sitelerde 50 siparişte 1 bu tarz sorunlar çıkıyor.
Yok hocam gençer gamingde 10 kullanıcıdan 9u bunları yaşıyor. Bende yaşadım.Dostum aynı sorun Vatan'da da olabilir. Bu sitelerde 50 siparişte 1 bu tarz sorunlar çıkıyor.
Bi gelişme varmı ?Gençer Gaming'den 29 Haziran'da adeo isimli Ryzen 5-5600, Colorful 3060 Ti hazır sistem sipariş ettim, şaka değil 17 Temmuz'da sistem elime ulaştı ve ekran kartı yanlış marka gelmiş. Colorful marka yerine aynı modelin Gigabyte marka ekran kartını göndermişler. Ben stokta kalmadığı için bunu gönderdiklerini zannedip daha fazla rezillik çekmek istemediğim için ses etmedim fakat sistemin faturası e postama gelince gördüm ki Gigabyte ekran kartı gözükmüyor onun yerine olması gereken Colorful marka ekran kartının faturası var. Sıkıntı olacağını düşünüp Gençer Gaming'e güç bela ulaştım ve yanlışlık olduğunu söyleyip kartı geri kargolamamı istediler. Yanlış gelen kart onlara ulaştıktan sonra benim kartı yola çıkaracaklar. Yani anlayacağınız Gençer Gaming'ten hazır sistem almanın minimum günahı 1 ay rezillik çekmek. Bayram mı girmedi araya hafta sonu mu girmedi, sorumsuzluklarla mı uğraşmadım? Müşteri hizmetleri deseniz kasanın faturası kesilene kadar asla müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsunuz sadece mesaj gönderebiliyorsunuz. Üstelik kargo süreci geciktiği için hediye göndereceklerini söylediler fakat sistemin yanında hediye falan gelmedi. Ayrıca kargo paketlemeleri berbat. Sadece ürünlerin kutuları geliyor hepsini üst üste koyup sarmışlar o şekilde göndermişler kutular için ayrı bir kutu gelmiyor. Şu an kartı geri gönderdim herhangi bir gelişme olursa paylaşacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.