Gencer Gaming sahtekarlığı

En son 2 sene önce mi alışveriş yaptınız?

Şöyle düşünün hocam. Siparişin eline geçmesi 1.5 ay sürmüş. İade süreçlerine de 15 gün desek eder 2 ay. Bu 2 ay içerisinde gerçekleşen kur ve enflasyon farkından kaynaklı fiyatı ödemek istememiştir normal olarak. Konu kesinlikle Tüketici Hakem Heyeti'ne iletilmesi gereken bir konu.

En son 2 sene önce mi alışveriş yaptınız?
Yan donanımlar aldığım da oldu sonrasında ama son zamanlarda rekabetçi fiyatlar sunmadıkları için tercih etmiyorum. Ama bilgisayar toplama bantları ve belli parça kalitelerinin altına düşmemeye özen gösterdikleri için başarılı bulduğum bir firma Gamin.gen.tr

Maalesef öyle

Anladım. Yani ben alışveriş yapmadım. Konu sahibi arkadaştan başka yakın zamanlarda firmayla iş yapmış insanların da deneyimlerini merak ediyorum. Özellikle son 6 ay. Çünkü ülkede bazı şeyler çabuk değişiyor.

Hocam arkadaşım 2 gün önce klavye siparişi verdi buradan. Bugün siparişi geldi. Kutuyu açtı fakat içinden klavye yerine RX 6800 çıktı .

Hocam bilmiyorum hatırlıyor musunuz ben size Gençer Gaming ile aramda geçen olayı anlatayım. O zaman Gençer Gaming bir tane çok ama çok ama çok ama çok ucuz bi bilgisayar kampanyası yapmıştı. Bende o günlerde yana yana bilgisayar arıyordum. Herkesi internetten çıkarttım ki daha hızlı girsin diye. Haliyle site çöktü. Sonra site açıldı baktım stok yok diyor. Sonra o Furkan denen adamın viideosunun yorumuna baktım kimse alamamış. Yani sahte kampanya. Gençer Gaming öyle. Tüketici hakem heyetine başvurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…