Gençer Gaming Velius sistem alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba ilk öncelikle bana yardımcı olacak kişiler sizi yorduğum için özurdilerim.
1-Gençer Gaming güvenilir mi?
2-Gençer Gaming'teki velius hazır sistem alınır mı?
3-arkadaşlar sistemin orijinali şu;
AMD Ryzen 5 5600 3.50 veya 3.70 olmasi lazım.
Ekran kartı RTX 3070 Gigabyte eagle OC GDDR 6 8 GB.
RAM ise Goodram 16 GB (8×2) 3600 MHz DDR4.
Güç kaynağı: Gamepover GP-650W 80+
Depolama = ben seçeneklerden agı NVMe M.2 SSD 1TB 7500/5500 MB/s yi seçtim bir de = Team 1TB MP33 Pro var = bir de sistemin orijinal şeyi var hangisi daha iyi? Sistemin normal hali 22000 ben SSD'yi ve Windows 10'u seçtim 27000 bin TL oldu alınır mı? Videolardan izledim aynı özellikli olan bilgisayarları kayıttayken ve en yüksek grafikte Valorant 600 500 veriyor. Forza 250 200 veriyor sizce alayim mi uğrastırdım özür dilerim hakkınızi helal edin. Almayım diyosanız bunun yerine ne aliyim? Onu da onerirseniz mutlu olurum 2 haftadır arastiriyorum. Sistem toplama bilmiyorum hazir istiyorum gorusuruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Soruya yanıtım:
Gencer Gaming'den Performax Xotran RGB Mouse almıştım 1 hafta gibi bir süre önce. 5 gün sonra kargoyu yollamışlardı bana 2 gün sonra geldi toplamda 1 hafta bekledim elime ulaşması için. Ardından ise gelen ürün arızalı ürün çıktı. Gittim değişim istedim 2 gün sonucunda geldi ürün. Bu da böyle bir tecrübemdir. Ayrıca yormanız için özür dilemenize gerek yok. Burada cevap veren kişiler gönüllü kişilerdir ve bu yüzden de yorulmamız veya herhangi başka buna benzer birşey önemli değil. Burası Teknopat, her konuda yardım için var.
2. Alınır güzel sistem ama RTX 3070 kaslı bir kart ama VRAM boyutu bana göre yetersiz. Onun yerine sanırsam RX 6800 sistem vardı 2 gün önce falan görmüştüm onu alın onun linkini arkadaşlar atarsa iyi olur.
3- Güç kaynağı biraz sağlam kazık değil. Değiştirebilirseniz değişin.
4- Windows 10 seçmeyin. Kendiniz 40-50TL'ye key alıp kendiniz etkinleştirir ve kullanırsınız. Bir işletim sistemine bu kadar para baymak mantık-dışı.

Kanka iyi güzel ama ilk gösterdigin de pahalı ikinciside pahalı. 31 32'ye gelmiş oluyor öyleki zaten ben 24 dedim normalde 27 tutmasına rağmen fazla gözükmesin diye pedere. Niye 31 32'ye gelmiş oluyor hem Windows hem de 4070'li olan 500GB onu 1 TB yapıp Windows 10 alsan digerini aynı bir de diğeri AMD ekran kartı var. Ben RTX istiyorum AMD de cok sorun cikiyor diyorlar RTX DLSS var şimdi diyeceksin AMD'de yok mu diye onda da var ama RTX inki daha iyi bence benim istediğimi kötümü kötüyse senin dediklerine yöneliyim ama iyi gibi yani. 3070 de harbiden o kadar kötümü.

Çok teşekkürler kanka tamam ama AMD ekran kartı kötü diyorlar bozuk çıkıyor diyorlar. Eger eminsen kanka AMD ekran kartının iyi olacağına okeyim. Beni 5 sene 4 sene götürmesi lazım bir de bu VRAM ne demek. Ben RTX'i daha çok seviyorum bu yüzden böyle konuşuyorum pek PC'den anlamıyorum da kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'de RX 6000 serisinde sorun yok. Windows 10 keyler 150 lira sen niye oradan alıyorsun kazık orası. Nasıl 32k oluyor anlamadım. AMD sevmiyorsan 4060 Ti'lıyı al.

AMD'de RX 6000 serisinde sorun yok. Windows 10 keyler 150 lira sen niye oradan alıyorsun kazık orası. Nasıl 32k oluyor anlamadım. AMD sevmiyorsan 4060 Ti'lıyı al.
Tmm kanka çok sağol pek bilmediğim için 4060 ti aliyim ozaman 500 gb onun 1tb yapsam sorun olmaz degilmi 1tb ssd önerirmisin onu seceyim darboğaz diyolar oda olmaz degilmi valo forza uncharted kaç fps verir ? Çok sıktım kb.

Crucial P2 1 TB seç direkt. Geriye kalan soruların cevabını YouTube'da bulabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de kasayı değiştirebilirsin.

Allah razı olsun hepinizden kanka senin pc in varmı peki birde 4 5 sene gotururmu beni bu pc ssn çok bilgilisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…