Gençer Gaming Velius vs Classis sistem

Eğer bütçe 30k ise DDR5 sistem atayım. Uzun süre kullanırsınız.
Knk sen beni anlamıyonki bütçe 30k sen bana 22k lık şey öneriyon digeri daha pahalı bu mu daha iyi oluyo çok kısa yazıyoz buna mesela ne eklicemde 30 bin olcak

Ben bir yerde 30k bütçe yazısı göremedim.

Kankim ben AMD'li olanı alacağım bana baska sistem verme bu sisteme ek biesey koyim mi 30'u geçmeden uzun zaman kullanacağım kullanırim deme bak Allah rızası için şu sorulara cevap ver ne olur kısa yazma zaten PC'den anlamıyorum hava sıcak geberiyom ne olur?

Kankim ben AMD'li olanı alacağım bana baska sistem verme bu sisteme ek biesey koyim mi 30'u geçmeden uzun zaman kullanacağım kullanırim deme bak Allah rızası için şu sorulara cevap ver ne olur kısa yazma zaten PC'den anlamıyorum hava sıcak geberiyom ne olur?

Bizim buradada hava sıcak :D. O sistemde kasayı değişmek ve güzel bir kule tipi soğutucu almak yeter. Bende diyorum ki madem uzun süre kullanmak istiyorsunuz. Attığım 30k olan sistem hem DDR5 hem de yeni bir işlemciye sahip ve sizi uzun yıllar götürebilir. Sistemi yükseltmek istediğinizde R5 5600'lü olanda anakart ve RAM'leri de değiştirmek zorunda kalacaksınız. Ama 30 bin olan sistemde işlemciyi upgrade edebilirsiniz.

Bizim buradada hava sıcak :D. O sistemde kasayı değişmek ve güzel bir kule tipi soğutucu almak yeter. Bende diyorum ki madem uzun süre kullanmak istiyorsunuz. Attığım 30k olan sistem hem DDR5 hem de yeni bir işlemciye sahip ve sizi uzun yıllar götürebilir.

6000 MHz CL40 RAM ve daha üst seviye anakarta da yükseltmek lazım.

Allah razı olsun kanka yani sen şimdi diyonki 30 binliği al ama 30 binlige basıyorum bende 22 bin gozukuyor sıkıntı olur mu ben senin dedigini alacağım. YouTube'da oyun testide yok Forza 5 Max ayarlar Valorant Uncharted kaç FPS verir hepsini bir yazsana kanki.

Gençer Gaming'deki velius sistem mi daha iyi classis mi daha iyi? Bir bakıp bana yazarsanız mutlu olurum.

Hocam hangi çözünürlükte oyunları oynayacaksınız? 1080p ise 3070 alın ama 2K veya 4K iste 6800 sistem alın.
Ama bence HAQQUS-GEN XIV (DDR4) / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bu sistemi özelleştirip benim yaptığım gibi yapabilir ve satın alabilirsiniz. Attığınız sistemler bence biraz pahalı güvenilir/işini ehli markalarlarla donattığınızda 29-30 Bin TL'ye çıkıyor fiyatları. Bıraktığım görüntüdeki sistem 26Bin TL gayet uygun ağustos ortası gibi bende bu sistemin aynısından alacağım.

Screenshot_3.png

Son düzenleme:
Kanki bana 1080p yeter hangisi daha iyi FPS veriyor onus öyle sen

Kanka tamam işlemci secili degilmis ondan öyle oluyormus bay bay teşekkürler sağ ol veliusu ve digerini al miyim bunu alim o zaman

1080p de 6800 daha iyi FPS verir. Fiyat/Performans için 3070 alabilirsiniz ama bütçem var diyosanız 6800 daha iyi olur.

Kanki bana 1080p yeter hangisi daha iyi FPS veriyor onus öyle sen

Kanka tamam işlemci secili degilmis ondan öyle oluyormus bay bay teşekkürler sağ ol veliusu ve digerini al miyim bunu alim o zaman

Daha sonradan görüntüsünü attığım sistemede bakabilirsiniz fazlasıyla fiyat/performans veya @byte.buster hocamın paylaştığı RX 6800, R5 7600 sistemede bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı