En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Kanka emin misin bak classis Forza 4 Extreme de 120 veriyor veliusla aynı ozellillerde olan PC 150 200 FPS veriyor valodada 400 500 veriyor classis 300 400 veriyor.
www.gencergaming.com
Kanka emin misin bak classis Forza 4 Extreme de 120 veriyor veliusla aynı ozellillerde olan PC 150 200 FPS veriyor valodada 400 500 veriyor classis 300 400 veriyor.
Kanka AMD'ci misin sanırım ama AMD de DLSS yok ve her test doğru değil diyorsun.
YouTube'nin en kral oyun test kanalı her ekran kartı işlemcinin 16 oyunda performanslarını gösteriyor.
Benim iyiliğim için AMD oneriyorsan onu alacağım. Bak beni 4, 5, 6 sene goturmesi lazım, harbiden Classis mi alayım?
Kanka AMD'ci misin sanırım ama AMD de DLSS yok ve her test doğru değil diyosun YouTube'nin en KralOyun test kanalı her ekran kartı işlemcinin 16 oyunda performanslarını göstrriyor benim iyilimi için AMD oneriyorsan onu alacağım bak beni 4, 5, 6 sene goturmesi lazım harbiden classis mi alim.
O zaman classis alayım bak sana güveniyorum
Peki ek olarak ne SE'ciyim yanina sogutucu falan 27 bine kadar bütçem var RAM'i iyi herhalde Team t Force her yerde duyuyom kasa değişeceğim bir de sogutucu alim güç kaynağı değişimmi.
Peki ek olarak ne SE'ciyim yanina sogutucu falan 30'u geçmesin yanına ne degisiyim söyle bir de bana bir kasa söyle önünde fan olan siteye bak gez öner herkes bu hazir sistemlerin PSU'su kötü oluyor diyorlar PSU güc kaynagı herhalde. değişimmi kanka ne biliyorsan doktür bana işte bak sana guvencem 6 sene gostürsun sistem. her soruma cevap vererek yaz hadi bekliyorum kral.
Peki ek olarak ne SE'ciyim yanina sogutucu falan 27 bine kadar bütçem var RAM'i iyi herhalde Team t Force her yerde duyuyom kasa değişeceğim bir de sogutucu alim güç kaynağı değişimmi.
Peki ek olarak ne SE'ciyim yanina sogutucu falan 30'u geçmesin yanına ne degisiyim söyle bir de bana bir kasa söyle önünde fan olan siteye bak gez öner herkes bu hazir sistemlerin PSU'su kötü oluyor diyorlar PSU güc kaynagı herhalde. Değişimmi kanka ne biliyorsan doktür bana işte bak sana guvencem 6 sene gostürsun sistem. Her soruma cevap vererek yaz hadi bekliyorum kral.