Gencergaming.com'dan alışveriş yapmak

Rova

Centipat
Katılım
19 Kasım 2022
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.

Gencergaming.com adlı internet sitesinden hazır kasa satın almayı düşünüyorum.(25-30 k civarı) site hakkında olumsuz yorumlar var. Ben de alışverişimi kazasız belasız tamamlamak istiyorum. Alışveriş sürecinde herhangi bir sıkıntı yaşamamak için neler yapmalıyım, nelere dikkat etmeliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Satış yapan her sitede sıkıntı yaşarsınız ama şunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor insanlar internete memnun olduğu alışverişi değil memnun olmadıklarını yazar. Belki 1000 olumlu satış yapmışlardır ama 1 müşteride sıkıntı çıkmıştır sadece.
 
Her sitede olumsuz yorumlar var. Site güvenilirdir, gönül rahatlığıyla alım yapabilirsiniz. Ayrıca satın alacağınız sistemi sosyalde konu açarak paylaşmayı unutmayın, belki aynı fiyata daha iyisi veya daha düşük fiyata aynı sistem bulup öneren olur.
 
Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetleri çok geç bakıyor mesajlara ya da hiç bakmıyor kargo da 10 gün falan sürebiliyor belki daha da fazla onun yerine İtopya Gaming gen Sinerji gibi sitelerden alabilirsin.
 
Mercedes'e de gitsen, PlayStation'a da gitsen hatta o kadar uzak değil bir çoraba bile gitsen hakkında olumsuz yorum bulursun. @170981 çok doğru konuşmuş.
 
Ben şu anda kullandığım sistemimi oradan aldım. Sistemin kendisinde bir sorun yaşamadım sadece biraz olması gerektiğinden geç geldi. Onunda bu kadar fazla talebi karşılayacak büyüklükte bir işletme olmadığından kaynaklandığını düşünmekteyim.
 
Sistemi oradan aldım piyasaya göre ucuz bir site sorun yaşamadım 1 aydır kullanıyorum. Tek sıkıntısı kargo siparişten 10 gün sonra geldi ama paketleme güzeldi. Alışveriş yapılabilir.
 
Bir arkadaşıma buradan sistem aldırdım, defalarca aradığı halde sipariş 2 haftaya yakın bir sürede anca teslim edildi. Ekran kartını ben taktım, anakartın bağlantı vida ve ayakları eksik montelenmişti, kablolama düzeni ise o kadar kötü idi ki en baştan tüm kablolamayı yeniden yapmak zorunda kaldık. 7 ay sonra da Apacer SSD bozuldu, yazdık 3 aydır dönüş bile yapmadılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı