Gençlerin Hayalinin Oyun Bilgisayarı Almak Olması

İşte hocam önemli olan bu, herkes ezber. Herkesin aklında bir lider var ve o bunu düzeltecek diyor. Ama nasıl düzelteceğini bilmiyor.
Hayır, hepsinin tek bir çözümü var. Eğitim sistemini değiştirmek. Sonra Türkiye'nin etinden sütünden faydanalıp kendi ailesini zengin edenler ortaya çıkmaz ve vatandaşlar bilinçli olur.

Hayır, hepsinin tek bir çözümü var. Eğitim sistemini değiştirmek. Sonra Türkiye'nin etinden sütünden faydanalıp kendi ailesini zengin edenler ortaya çıkmaz ve vatandaşlar bilinçli olur.

Eğitim sistemini nasıl değiştirebiliriz peki? Şunu yapsak eğitim sistemi güzel olur diyeceğin bir fikir var mı hocam?

Hocam karşı komşum 7 yıl önce 150000 TL'ye aldığı evi 500000 TL'ye satıyor. Bu yüzden artık büyük bir hayal kurmanın pek mantığı yok.

Eğitim sistemini nasıl değiştirebiliriz peki? Şunu yapsak eğitim sistemi güzel olur diyeceğin bir fikir var mı hocam?
Dünya'nın en gelişmiş ülkelerinin eğitim sistemlerine bakarak. Örneğin Fin eğitim sistemi Türkiye üzerinde uygulanacak bir şey değil. Çok fazla nüfüs var.
Japonya'yı örnek gösterebiliriz mesela.

İşte hocam önemli olan bu, herkes ezber. Herkesin aklında bir lider var ve o bunu düzeltecek diyor. Ama nasıl düzelteceğini bilmiyor.
Bu yüzden eğitimi ekonomiden daha önemli tutmak gerekiyor. Biri olmadan diğeri olmuyor çünkü. Herkesin aklına bir lider var evet, çünkü onlara bel bağlayarak yaşamaları öğretildi herkese. Devlet çok ayrı bir olgudur diye düşünüyorum, normal bir Türk gencine bakın size tüm devlet kadrosunu sayabilir ama herhangi bir avrupalı, batılı, ülkelerdeki gençlere bakın bilmezler. Çünkü zaten kim gelirse gelsin umurlarında olmaz. Çünkü devlet iktidardan ayrıdır. Bakınız pentagon. Bizim de böyle bir sistemimiz olsa fena olmazdı. Her durumda ülke çıkarı göz önüne alınıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…