L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 14 Mart 2021 #31 HataVerenGuncelleme dedi: Gerçekten başka bir iktidar refah sorununu düzeltebilir mi? Hiç sanmıyorum. Çok derinde bir sorun var ama yazarsam fena linç yerim. Genişletmek için tıkla... Evet, ülkenin düzelmesinin gerçekten zor olduğunu düşünüyorum. İyi bir Cumhurbaşkanı lazım. Birkaç tane var aslında.
HataVerenGuncelleme dedi: Gerçekten başka bir iktidar refah sorununu düzeltebilir mi? Hiç sanmıyorum. Çok derinde bir sorun var ama yazarsam fena linç yerim. Genişletmek için tıkla... Evet, ülkenin düzelmesinin gerçekten zor olduğunu düşünüyorum. İyi bir Cumhurbaşkanı lazım. Birkaç tane var aslında.
RealOmer Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 604 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Otomotiv Mühendisi 14 Mart 2021 #33 Ülkeyi düzeltmeye çalışana bile engel oluyorlar, ceza kesiyorlar işimiz zor.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 14 Mart 2021 #34 Tyrant dedi: Başka bir iktidar gelebilir mi sanmıyorum, bu iktidar sorunu çözecek mi onu da sanmıyorum. Sürprizbozan: :') Umarım bir gün bir sınava girdiğimde Technopat'a yazdıklarıma bakmazlar. Genişletmek için tıkla... Senin yazdığını bakıpta napsınlar? Anayasada düşünce özgürlüğü var.
Tyrant dedi: Başka bir iktidar gelebilir mi sanmıyorum, bu iktidar sorunu çözecek mi onu da sanmıyorum. Sürprizbozan: :') Umarım bir gün bir sınava girdiğimde Technopat'a yazdıklarıma bakmazlar. Genişletmek için tıkla... Senin yazdığını bakıpta napsınlar? Anayasada düşünce özgürlüğü var.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 14 Mart 2021 #35 Nakerosu dedi: Senin yazdığını bakıpta napsınlar? Anayasada düşünce özgürlüğü var. Genişletmek için tıkla... :') Pek bir yorum yapamıyorum.
Nakerosu dedi: Senin yazdığını bakıpta napsınlar? Anayasada düşünce özgürlüğü var. Genişletmek için tıkla... :') Pek bir yorum yapamıyorum.
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 14 Mart 2021 #36 Mesela benin hayalim bu
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #37 Evet arkadaşlar, çözümleri görelim o zaman. Aranızda var mı, durumdan artık şikayet etmeyi bırakıp şunları yapsak çözülmeye bir adım atarız diyen?
Evet arkadaşlar, çözümleri görelim o zaman. Aranızda var mı, durumdan artık şikayet etmeyi bırakıp şunları yapsak çözülmeye bir adım atarız diyen?
Minus273 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 528 Çözümler 3 14 Mart 2021 #38 Hop dur bakalım orda. Sen bu mesajı Windows üzerinden yazmışsın. Görmediğimi mi sanıyorsun be cahil adam? Windows'lu bilgisayarın var bir de konuşuyorsun. Androitten yazanlar sizi de görüyorum. Utanmadan laf ediyorsunuz bir de. Gençlik bitmiş... Sürprizbozan: Uyarı (!)
Hop dur bakalım orda. Sen bu mesajı Windows üzerinden yazmışsın. Görmediğimi mi sanıyorsun be cahil adam? Windows'lu bilgisayarın var bir de konuşuyorsun. Androitten yazanlar sizi de görüyorum. Utanmadan laf ediyorsunuz bir de. Gençlik bitmiş... Sürprizbozan: Uyarı (!)
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 14 Mart 2021 #39 381258 dedi: Evet arkadaşlar, çözümleri görelim o zaman. Aranızda var mı, durumdan artık şikayet etmeyi bırakıp şunları yapsak çözülmeye bir adım atarız diyen? Genişletmek için tıkla... Saray'dan ve diyanetten tasarruf etmek? Halka yatırım yapmak?
381258 dedi: Evet arkadaşlar, çözümleri görelim o zaman. Aranızda var mı, durumdan artık şikayet etmeyi bırakıp şunları yapsak çözülmeye bir adım atarız diyen? Genişletmek için tıkla... Saray'dan ve diyanetten tasarruf etmek? Halka yatırım yapmak?
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 14 Mart 2021 #40 Artorias74 dedi: Saray'dan ve diyanetten tasarruf etmek? Halka yatırım yapmak? Genişletmek için tıkla... İşte tek sıkıntı bunları biz yapamıyoruz
Artorias74 dedi: Saray'dan ve diyanetten tasarruf etmek? Halka yatırım yapmak? Genişletmek için tıkla... İşte tek sıkıntı bunları biz yapamıyoruz