Gençlerin Hayalinin Oyun Bilgisayarı Almak Olması

Üretim, üretim, üretim. Dışardan getirip, halka satıp 2 katı vergi almakla olmuyor işte. Her yeri özelleştirip, yapılan otoyolları yıllarca şirketlerin eline verip, parasını halktan çıkarıp cebizimizden bir kuruş çıkmadı demekte olmuyor.

Ya kardeşim anlamıyor musun? Ülkeyi biz yönetmiyoruz? Neden çözümü iktidardan değil de bizden istiyorsun? Forumda ekonomi okumuş insan varda haberimiz mi yok? Hayır kendi aklınca dalga geçmeye çalışıyorsun sadece.

Bir çok kişi çözüm sundu, senin gibi zihniyetler yüzünden red yiyor...

Ne saçma bakıyorsun olaya ya. Yetki bizim elimizde değil ekonomist de değiliz işi ehline vereceksin olacak bitecek. Düzeltmeyi bilmiyoruz diye yorum da mı yapmayalım? İyileşmesini istemek kötü bir şey mi sanki?

Hala anlatamadım hocam, biz düzeltemeyiz zaten. Elimizde makam,mevki,yetki yok. Biz oy vereceğiz onlar düzeltecek. Ama daha ekonominin nasıl düzeleceğini bilmeden, nasıl oy verip adamlardan ekonomiyi düzeltmelerini isteyebiliriz? Çözümü bilmiyoruz daha.
Bir çok kişi çözüm sundu, senin gibi zihniyetler yüzünden red yiyor...

Hani ben göremedim o çözümü?

Saray'dan tasarruf etmek, çözüm önerisi değil mi? Adam Saray'dan tasarruf ettiği parayla, üretime, tarıma, özel sektöre yatırım yapacak.

Galiba yazdığım mesajı göremedin? Önceki sayfalara git, görürsün.

Gözünü açıp bakmadığından olabilir.

İşini bilen adama ver oyunu bitsin diyoruz hala uzatıyorsun. 80 milyonun hepsi ekonomist mi olsun devletin başını seçmek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…