Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 16 Ocak 2023 #11 Populer kültür ile alakalı en basit örneği kendini sigma zanneden 14-15 yaşındaki çocuklar.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 16 Ocak 2023 #12 Beroski dedi: Populer kültür ile alakalı en basit örneği kendini sigma zanneden 14-15 yaşındaki çocuklar. Genişletmek için tıkla... Evet. Hele şu "sigma" olayı çıktıktan sonra insanlar Patrick Bateman, Heisenberg gibi karakterlere özenti oldular.
Beroski dedi: Populer kültür ile alakalı en basit örneği kendini sigma zanneden 14-15 yaşındaki çocuklar. Genişletmek için tıkla... Evet. Hele şu "sigma" olayı çıktıktan sonra insanlar Patrick Bateman, Heisenberg gibi karakterlere özenti oldular.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #13 Fatherboard dedi: Yanları kazınmış üstü uzun ve kıvırcık saç sitili Genişletmek için tıkla... Şahsen bende güzel duruyor diye böyle kestiriyorum diğer türlü başka modeller güzel durmuyor.
Fatherboard dedi: Yanları kazınmış üstü uzun ve kıvırcık saç sitili Genişletmek için tıkla... Şahsen bende güzel duruyor diye böyle kestiriyorum diğer türlü başka modeller güzel durmuyor.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.363 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 16 Ocak 2023 #14 Fatherboard dedi: Son yıllarda Türk gençlerinin çoğunda görülen saç sitili ve giyim tarzı anime karakteri gibi görünmek için mi tercih ediliyor? Yanları kazınmış üstü uzun ve kıvırcık saç sitili, aynı şekilde saçını mavi ve pembeye boyatan kızlar vs. Genişletmek için tıkla... Animelerden gelmedi bu. Yurt dışında popülerleşti ilk. Bizimkiler onların özentisi. Yurt dışına nerden geldi bilemem ama.
Fatherboard dedi: Son yıllarda Türk gençlerinin çoğunda görülen saç sitili ve giyim tarzı anime karakteri gibi görünmek için mi tercih ediliyor? Yanları kazınmış üstü uzun ve kıvırcık saç sitili, aynı şekilde saçını mavi ve pembeye boyatan kızlar vs. Genişletmek için tıkla... Animelerden gelmedi bu. Yurt dışında popülerleşti ilk. Bizimkiler onların özentisi. Yurt dışına nerden geldi bilemem ama.
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 16 Ocak 2023 #15 569992 dedi: Evet. Hele şu "sigma" olayı çıktıktan sonra insanlar Patrick Bateman, Heisenberg gibi karakterlere özenti oldular. Genişletmek için tıkla... Patrick bateman sosyopat'ın teki koca bir toplumun bir sosyopat'a benzemek istemesini sadece içtiğim su bardağı anlar sanırım.
569992 dedi: Evet. Hele şu "sigma" olayı çıktıktan sonra insanlar Patrick Bateman, Heisenberg gibi karakterlere özenti oldular. Genişletmek için tıkla... Patrick bateman sosyopat'ın teki koca bir toplumun bir sosyopat'a benzemek istemesini sadece içtiğim su bardağı anlar sanırım.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #16 Kendini Alpha veya Sigma zannedenler nedeniyle oldu.
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Ocak 2023 #17 Kendilerine yakışan stili tercih ediyorlar. Aman aman bir olayı yok bunun.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #18 charm dedi: Şahsen bende güzel duruyor diye böyle kestiriyorum diğer türlü başka modeller güzel durmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben ilk olarak çocukluğumda yabancı çizgi filmlerde zenci karakterlerde felan görüyordum o saç sitilini. Güzel bir saç modeli bence.
charm dedi: Şahsen bende güzel duruyor diye böyle kestiriyorum diğer türlü başka modeller güzel durmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben ilk olarak çocukluğumda yabancı çizgi filmlerde zenci karakterlerde felan görüyordum o saç sitilini. Güzel bir saç modeli bence.