Evet. Hele şu "sigma" olayı çıktıktan sonra insanlar Patrick Bateman, Heisenberg gibi karakterlere özenti oldular.Populer kültür ile alakalı en basit örneği kendini sigma zanneden 14-15 yaşındaki çocuklar.
Şahsen bende güzel duruyor diye böyle kestiriyorum diğer türlü başka modeller güzel durmuyor.Yanları kazınmış üstü uzun ve kıvırcık saç sitili
Animelerden gelmedi bu. Yurt dışında popülerleşti ilk. Bizimkiler onların özentisi. Yurt dışına nerden geldi bilemem ama.Son yıllarda Türk gençlerinin çoğunda görülen saç sitili ve giyim tarzı anime karakteri gibi görünmek için mi tercih ediliyor? Yanları kazınmış üstü uzun ve kıvırcık saç sitili, aynı şekilde saçını mavi ve pembeye boyatan kızlar vs.
Patrick bateman sosyopat'ın teki koca bir toplumun bir sosyopat'a benzemek istemesini sadece içtiğim su bardağı anlar sanırım.Evet. Hele şu "sigma" olayı çıktıktan sonra insanlar Patrick Bateman, Heisenberg gibi karakterlere özenti oldular.
Ben ilk olarak çocukluğumda yabancı çizgi filmlerde zenci karakterlerde felan görüyordum o saç sitilini. Güzel bir saç modeli bence.Şahsen bende güzel duruyor diye böyle kestiriyorum diğer türlü başka modeller güzel durmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.