Merhabalar güzel kardeşim,
Yeni nesil hiç aptal değil tam tersine çok zeki fakat saygı ve sevgi konusunda eksiklikleri olduğunu düşünüyorum. Zira Instagram, Facebook veya herhangi bir sosyal medya platformunda yapılan yorumlar genellikle çok affedersiniz " kesin bir *******'un yorumu tutar " şeklinde. Fazla beğeni almak için dünya genelinde çoğu toplumun kutsal bulduğu annelerine küfür ettiriyorlar. Birbirlerine ağza alınmayacak küfürler ediyorlar. Bunların olma sebebi ise her şeye hazır konmaktan öte değil benim gözümde. Çoğu gencin tek derdi sevgili yapmak olmuş. Bundan ötürüdür ki kendilerini hiçbir şekilde geliştirmiyorlar. Benim kendi yazılım şirketim var ve eğitim için bir uygulama çıkardık mesela. O uygulamayı satın alan okulların öğrencileri, okula gitmedikleri zaman velilerine bildirim gittiği için Google Play Store ve App Store üzerinen ağza alınmayacak küfürler ediyorlar. Belki sen böyle değilsindir fakat etrafına baktığında birçok gencin bu durumda olduğunu göreceksin. Herkes ünlü olmanın peşine düşmüş. YouTube platformunda yaratılan içeriklerdeki hareketler eskiden çok salakça bulunurken şu an gayet normal karşılanıyor.